Gratulerer med 40-års dagen!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 8. Nov 2019

Kjære alle nåværende og tidligere Bingsfossyklister! Gratulerer med dagen og jubileet! 

Det er i dag 40 år siden John Bringsli og Arvid Næss stiftet Bingsfoss sykkelklubb etter anmodning fra Romerike sykkelkrets. Med seg i oppstarten hadde de blant andre Kjell og Marit Gulbrandsen, Sigmund og Berit Lystad, og Dagfinn Næss. Bringsli satt som formann/styreleder i hele 15 år før han overlot styringen til andre. Klubbnavnet Bingsfoss ble valgt fordi det var vidtomspennende, og ikke direkte knyttet til stedsnavn som Sørum, Sørumsand osv. da det blant annet på den tiden var spesielt ønskelig å dekke Aurskog-Høland.

Klubben har bevart denne vidtomspennende verdien, og har også i dag medlemmer fra mange steder utenfor Sørumsand. Dagens klubb har gjennom årene vokst seg større, og er i dag en breddeklubb med tilbud til barn, ungdom og voksne og eget sykkelanlegg i Texasdalen. 

Vi gleder oss over å kunne se tilbake på et fantastisk jubileumsår, og takker alle våre samarbeidspartnere, sponsorer og andre støttespillere som har vært med oss gjennom 40 år!


0 Kommentar

Idrettsstipend til Bingsfossungdommer!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 30. Okt 2019

Onsdag kveld fikk to flotte Bingsfossungdommer en velfortjent overraskelse! I forbindelse med spinningtrening, omringet av klubbvenner, trenere og foreldre, dukket det opp representanter fra vår hovedsponsor Blaker Sparebank for å dele ut idrettsstipend på 20.000 kr til hver av gutta!

Kevin Touya og Mathias Lade har begge vært med i barne- og ungdomsgruppa siden oppstarten for syv år siden, og begge to har de siste årene i større grad lagt ned mye arbeid med trening og rittdeltagelse. Dette har de presentert i søknaden om idrettsstipendet, og i følge juryen utmerket de seg begge med både resultater og fremtidige planer for sykkelsporten. 

Bingsfoss SK er utrolig stolte, og vi gleder oss på vegne av gutta! I tillegg til iherdig treningsinnsats og flotte resultater, så er de begge også fantastiske forbilder og representanter for klubben! 

Vi gratulerer så mye!


0 Kommentar

Edvald fikk møte regjerende Norgesmester fra BSK!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 26. Okt 2019

Det var duket for mestermøte da TV2 skulle lage promofilm for sykling i Sørum i dag! Bingsfossyklistene Hilde- Emilie Johansen og John-Harald Hellesvik, sistnevnte regjerende Norgesmester og Nordisk mester i Tempo masters, skulle sammen med Edvald Boasson Hagen utgjøre proffsyklistene i innspillingen som foregikk i Hammernvegen. 

Bingsfossyklistene, som begge også er trenere i barne- og ungdomsgruppa, tok utfordringen om å stille til opptak på strak arm! De skulle i utgangspunktet være "stand in" for proffene Edvald og Susanne Andersen, men vi tror at Edvald hadde veldig lyst til å møte Tempomesteren Hellesvik, og at han derfor avbrøt ferien og tok turen til Stomperudbygda for å delta selv! :-)

Trekløveret skulle liksom være på treningstur når de blir tatt igjen av tre barn som er ute å kappsykler. Plutselig befinner vi oss i "Tour de France", med jublende publikum i kreative påkledninger! Ryktene sier at barnesyklistene kom fra Tut&Kjør barne- og ungdomsteater, som også utgjorde mesteparten av publikummet på stedet.

Et par andre kjente fjes skal også ha vært til stede under opptakene, blant annet ekspertkommentator Johan Kaggestad og tidligere proffsyklist Dag Otto Lauritzen. 

Promofilmen om sykling kommer på TV2 på nyåret, og vi gleder oss til å se resultatet! Stor takk til Hilde-Emilie og John-Harald! Fantastisk moro at dere ble med og at klubben får vist seg frem i "beste sendetid" etterhvert! :-) 0 Kommentar

Møtte Hushovd på Morgendagens Helter-samling!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 21. Okt 2019

Sist helg deltok fem Bingsfossungdommer og en trener på Morgendagens Helter-samling i regi av NCF Region Øst på Sørmarka kurs- og konferansesenter. Samlingen er et samarbeid mellom Equinor, NCF og regionene i NCF. De totalt 33 deltagerne, som var mellom 13-19 år, fikk delta på treninger, foredrag og teambuilding.

Samlingen har fokus på talentutvikling, og i 2018 inngikk Equinor og NCF en ny treårig avtale rundt talentsatsing og et samarbeid for å fremme sykkelsporten og unge talenter. 

Til tross for en søkkvåt helg, sitter gjengen fra Bingsfoss igjen med en skikkelig vitamininnsprøytning! Høydepunktet var naturlig nok å få møte og trene sammen med "Oksen fra Grimstad", selveste Thor Hushovd! Thor holdt også et inspirerende foredrag om veien frem til merittene han har oppnådd. Deltagerne fikk i tillegg høre historiene til ungguttene Vegard Stokke og Jonas Hvideberg, to lovende syklister som nå nylig har inngått kontrakter med nye lag. 

Ellers fikk gjengen høre foredrag om ernæring og antidoping, og Truls Korsæth (tidl.Astanaproff) fortalte om VO2, watt og annet treningsteknisk. Teambuildingoppgaven var et populært innslag, og vinnerlaget inneholdt i allefall 1 Bingsfosser ;-)  

Ungdomstrener Leif Nordbø, som fulgte våre fem ungdommer på samlingen, fikk uventet gleden av å planlegge og gjennomføre turene i helgen! Dette tok han på strak arm sammen med en Nesoddentrener, og det så ut til at hele gjengen var fornøyd med det! 

Bingsfoss SK er storfornøyd med å ha den "største delegasjonen" på denne samlingen, og håper at flere av våre unge syklister deltar også i fremtiden! Deltagere nå var Mathias Lade, Sivert Vårum, Philip Pochon-Guerin, Sondre og Håkon Nordbø.


0 Kommentar

Blaker Sparebank tar 3 nye år som hovedsponsor for Bingsfoss SK!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 28. Sep 2019

Blaker Sparebank har nylig signert en ny avtale som hovedsponsor for Bingsfoss SK! 

Onsdag forrige uke skulle salgs- og markedssjef Lars Eugen Andresen overraske barn og ungdom på sesongavslutningen med den gode nyheten om at klubben får tilskudd på 25.000 kr i året i tre nye år! I stedet overrasket han enda mer med å dukke opp med en jubileumsbursdagsgave i tillegg! Både styreleder Ludovic Pochon-Guerin, og ansvarlig for barn og ungdom, Christine Abbott, kunne juble sammen med små og store som var samlet i Texasdalen for sesongavslutning. 

Klubben gleder seg over at det gode samarbeidet fortsetter, og er svært takknemlige for støtten Blaker Sparebank gir! I tillegg til å forlenge avtalen med støtte til klubben, tilbyr banken også gode betingelser på lån og forsikring for klubbens medlemmer. 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline