Innkalling til årsmøte 2020

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 28. Jan 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Bingsfoss sykkelklubb. 

Årsmøtet avholdes 25.2.2020 i Storsalen på klubbhuset til SIF kl.18:30.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 11.2.2020 til post@bingsfoss.no. Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på mail til medlemmene fra post@bingsfoss.no

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Bingsfoss sykkelklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Bingsfoss sykkelklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Bingsfoss sykkelklubbs lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Bingsfoss sykkelklubb ved styreleder Ludovic Pochon-Guerin kontaktes på ludoguer@online.no.


 Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret 


Vedlegg: forslagsskjema-til-arsmote.docx


0 Kommentar

Godt nytt år 2020!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 3. Jan 2020

Et fantastisk sykkel- og jubileumsår er over, og vi ønsker alle våre medlemmer, følgere, sponsorer og samarbeidspartnere et riktig godt nytt år!🥳✨🌟 Takk for alle store og små bidrag gjennom året som har gått, og for at hver og en av dere er med på å gjøre Bingsfoss SK til en klubb vi alle kan være stolte av!
Ønsker dere alle alt det beste for året som kommer
Tillater oss å legge ved jubileumsvideoen våres, som minne om 2019.


0 Kommentar

Sparebankstiftelsen DNB gir Bingsfoss og Texasdalen pengegave!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 11. Des 2019

Onsdag morgen, i Herredshuset på Jessheim, var det samlet mange spente representanter fra klubber, lag og organisasjoner.  Det var tid for årets utdeling av pengegaver fra Sparebankstiftelsen DNB, og totalt skulle det deles ut i overkant av ti millioner kroner! 

 Pengegavene fra stiftelsen vil komme godt med hos mange kultur- og idrettsprosjekter rundt om på Romerike. Bingsfoss SK og Texasdalen hadde søkt om midler til å bygge wallride og broer i Texasdalen, og fikk tildelt hele 75.000 kr! 

Jan Myhrvold og Christine Abbott var tilstede under gaveoverrekkelsen på vegne av klubben og sykkelparken. De gleder seg nå til våren kommer og til byggingen kan starte! 

"Det blir noen timer med dugnadsarbeid som skal gjøres i forkant, så vi håper at mange frivillige arbeidsjern blir med oss ut over våren! Å få på plass en wallride i et av de bratteste partiene i skogholtet tror vi skal bli veldig morsomt for alle våre syklende besøkende!" forteller Abbott. 

Bingsfoss SK takker Sparebankstiftelsen DNB for et kjærkomment tilskudd!


0 Kommentar

Gratulerer med 40-års dagen!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 8. Nov 2019

Kjære alle nåværende og tidligere Bingsfossyklister! Gratulerer med dagen og jubileet! 

Det er i dag 40 år siden John Bringsli og Arvid Næss stiftet Bingsfoss sykkelklubb etter anmodning fra Romerike sykkelkrets. Med seg i oppstarten hadde de blant andre Kjell og Marit Gulbrandsen, Sigmund og Berit Lystad, og Dagfinn Næss. Bringsli satt som formann/styreleder i hele 15 år før han overlot styringen til andre. Klubbnavnet Bingsfoss ble valgt fordi det var vidtomspennende, og ikke direkte knyttet til stedsnavn som Sørum, Sørumsand osv. da det blant annet på den tiden var spesielt ønskelig å dekke Aurskog-Høland.

Klubben har bevart denne vidtomspennende verdien, og har også i dag medlemmer fra mange steder utenfor Sørumsand. Dagens klubb har gjennom årene vokst seg større, og er i dag en breddeklubb med tilbud til barn, ungdom og voksne og eget sykkelanlegg i Texasdalen. 

Vi gleder oss over å kunne se tilbake på et fantastisk jubileumsår, og takker alle våre samarbeidspartnere, sponsorer og andre støttespillere som har vært med oss gjennom 40 år!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline