Barnegruppa er igang, rekordstort antall barn i år igjen!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 6. Apr 2016


Det var et fantastisk oppmøte på barnegruppas sesongstart i kveld, til tross for en kraftig regnskyll! Hele 30 nye syklister, og tilsvarende mange "gamle", møtte opp for å være med på treningen! Det gleder oss!


0 Kommentar

Trening for barnegruppa 6-12 år starter 8/4

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 8. Apr 2015

Onsdag 8/4 starter vi sesongen med trening og påfølgende foreldremøte. Møt opp i skolegården ved Sørumsand skole kl 1800. Det blir en knapp times trening og bli-kjent aktiviteter i gruppene på og rundt skoleområdet. Foreldrene følger barna i sine grupper. Deretter går vi inn i Sørumsand barnehage ca kl 1900 for foreldremøte. Barna får tilsyn av voksne og kveldsmat når foreldrene er i møtet. Vi avslutter senest kl 20000 Kommentar

Ungdomsgruppa på Sykkelcamp

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 17. Jun 2014


Ungdomsgruppa arrangerte i helgen terrengsykkelcamp ved Heiavannet i Fet kommune.
5 ungdommer var med hele helgen og 1 kom på søndag. Desverre var det litt sykdom og noen som ble forhindret fra å komme, men vi som var på tur har hatt det veldig bra!
Det har vært mye morsom stisykling, bading (tiltross for lite vann), kortspill, lek med sykkel, musikk, skravling, grilling, snop og millioner med mygg.
Det har vært en eksemplarisk gjeng å være på tur med. Vi har til og med sovet i mange timer. Det frister med gjentagelse. Flere bilder på facebooksiden vår, Bingsfoss SK ungdom.

Dette var også vår sommeravslutning. Vi sees igjen når skolen har begynt, 20 august.

Riktig god sommer alle sammen, og takk for turen!

Karsten, Børre, Marianne og Ann Christin

0 Kommentar

Påmelding til Tour de Bingsfoss er åpnet!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 12. Jun 2014


Tour de Bingsfoss for barn opp til 14 år arrangeres fredag 13/6 kl.1830.   Startnummer hentes på Fokus Butikksenter fra kl.1700.  Rittet er åpent for alle, og er kostnadsfritt.  Det anbefales terrengsykkel, eller trehjulssykkel for de minste.


 Klikk deg inn på følgende link for påmelding: Påmelding Tour de Bingsfoss eller meld deg på ved nummerhenting på Fokus Butikksenter 13/6 fra kl.1700.

0 Kommentar

Forskjøvet Treningstid - Onsdag 7.5.2014

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 7. Mai 2014

På grunn av at mange foreldre og barn fra Sørumsand skal på forestilling i regi av SFO onsdag 7.5.2014 velger vi å utsette treningen til kl 19:00. 

Oppmøtested:  Sørumsand Skole 

Husk å sørge for at ungene har på seg nok klær - helst noe vind/regntett ytterst da det er meldt ganske dårlig vær. 

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline