Hengeren - nå med reklame!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 7. Apr 2016

Vår gamle og velbrukte henger har nå blitt freshet opp med Team Blaker Sparebanks logo og sponsornavn. Hengeren er mye i bruk, og med oss på de fleste ritt. Det er selvfølgelig viktig for oss å promotere våre sponsorer mest og best mulig.


Takk til vår nye sponsor, Døhlen Dekor, for rask levering og ikke minst godt utført arbeid! Kan absolutt anbefales.Dokumenter til årsmøtet

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 22. Feb 2016

På vedlagte link finnes dokumenter for årsmøtet.

Årsmøtedokumenter 2016Takk til GjensidigeStiftelsen!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 9. Des 2015

Bingsfoss Sykkelklubb har i dag mottat denne sjekken fra GjensidigeStiftelsen som støtte til terrengsykkelpark. Dette gjør det mulig for oss å lage et samlingssted for både organiserte og uorgansierte barn, ungdommer og voksne.


Lokalisering er på nåværende tidspunkt ikke avklart, men vi jobber med kommunen for å finne egnet sted på Sørumsand. Desverre kom vi ikke til enighet med en av grunneierne på det området vi først ønsket oss.


Takk!Bli med på Stomperudrittet og Klubbmesterskapet

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 31. Aug 2015


Team Blaker Sparebank er klar for Stomperudrittet!Da nærmer det seg nytt Stomperudritt og klubbmesterskap. 12/9 er den fantastiske gjengen i Sørum klar for å arrangere ritt i kanskje en av de beste grus og terrengtraseene på romerike. Vi kommer til å stille med de fleste av våre beste menn og kvinner, og håper at alle tar utfordringen og stiller sånn at vi får vist frem bredden i klubben vår. Mulighet til å sykle uten tidtagning også.

De yngste melder seg på via oppmann, og de over 20 direkte på linken under.

http://www.eqtiming.no/quick/index.php?page=eqteve...

Vi tar gjerne med deg eller andre du vet på gjennomkjøring, si i fra til bjholmen@gmail.com. Det vil også bli offisielle gjennomkjøringer annonsert på bingsfoss sin facebook side.

På kvelden er det uformell bankett for alle i Bingsfoss og andre sykkelvenner på Meierigården Kro i Lørenfallet. Kom når du vil, vi vil være der fra ca. 1830. God mat og god drikke fås kjøpt.


Nettbutikken er åpen til 8.juli

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 24. Jun 2015

Logg inn via denne link: http://teamservice.original.no

Brukernavn: bingsfoss2015

Nå også med løpetøy i Bingsfoss-design :-)

Levert av IdrettenOnline