Klubbmestere 2014

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 15. Sep 2014

Her er den offisielle klubbmesterlisten for 2014:


12 km
K11-12, Ingvild Svardal
M11-12, Sivert Vårum Lindblad
M13-14, Sivert Svardal
M15-16, Stig Fjelltun

37 km
M17-19, Andreas Edvardsen
M20-49, Ken Evensen
M50+   , Hans Flaen

K17-49, Cathrine Årstad Olsen
K50+   , Kristin Norderud

60 km
<49, Ivar Bjørdal
50+, John Arne Holtop

Gratulerer til alle!

(uten ansvar for mulige feil...)


0 Kommentar

Hvem blir klubbmestere?

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 12. Sep 2014


Klarer noen å slå Ken i under 50 klassen, hvem vinner dameklassen, hvem i Team Blaker Sparebank mestrer terrengsyklingen best?  Vil Erlende holde unna for Andreas?  Klarer Ivar sykle 60 km uten uhell.  Spenningen er stor før "høstens vakreste eventyr" i Stomperudløypa.  Det er nå påmeldt mer en 50 ungdommer og voksne + 30 barn fra Bingsfoss, og det er plass til flere etternølere.  Minner også om banketten på Kroa i Lørenfallet på kvelden (pubben).  Lykke til og ha en fin tur!

0 Kommentar

Cathrine på pallen i Birken!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 2. Sep 2014Vi er ikke helt sikre, men vi tror at Cathrine er første kvinne fra Bingsfoss som har kommet på pallen i Birken. Med start i Eliteklassen kjempet hun seg inn til 3.plass i K40. Vi gratulerer med Birken, og med en strålende sesong så langt!

0 Kommentar

Transport til Grensrittet og Birken

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 1. Jun 2014


Bingsfoss SK vurderer igjen å organisere felles transport til Grenserittet og/eller Birken (lørdag). For å avgjøre om vi trenger 1 eller 2 minibusser, alternativt om vi skal leie en større buss, trenger vi en tilbakemelding på hvor mange som er interessert i å benytte seg av tilbudet. Vi vil ha en avreise og hjemreise som gjør at alle kan benytte seg av transporten, noe som kan bety litt venting ved start eller etter målgang.
Gå inn på Facebook på Bingsfoss SK og velg "Bli med" om du sannsynligvis vil være med på transporten, eller "Kanskje" om det er 50/50. Har du ikke Facebook, så er det fortsatt noen få kontoer ledig, eller du kan sende meg en e-post.
Arrangementene finner du på: https://www.facebook.com/BingsfossSK/events?key=events.
Vi er også åpne for at andre enn medlemmer av Bingsfoss SK deltar på transporten, for å få ned kostnadene. Jeg vil anta egenandel for BSK medlemmer vil være ca 300. For ikke medlemmer blir kostnaden lik vår selvkost pr. deltager.
Nøl ikke med å kontakte Gunnar på gunnar.thorvaldsen@gmail.com / 909 67 407 om du skulle ha spørsmål eller kommentarer.
Svar så raskt som mulig og senest 15.6

0 Kommentar

Tour de Bingsfoss 13.juni

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 21. Mai 2014


I forbindelse med Sørumsand-dagene 2014 inviterer Bingsfoss Sykkelklubb igjen til Tour de Bingsfoss for barn opp til 14 år.  Dato er fredag 13/6 (!) Dette er en kjempemulighet til å vise sykkelsporten og klubben fra en positiv side, og hvordan vi nå har vokst kraftig de siste årene.  Det forventes opp til 300 barn, og vi vil trenge bistand fra medlemmene for å gjøre arrangementet trygt og godt for deltagerne.  At mange stiller gjør at det blir mindre jobb på alle!  Stomperudgjengen vil også bidra med sin lange arrangement-erfaring.

Vi trenger også premier, hvis noen har noe som kan brukes, enten som uttrekspremier, eller i et volum som dekker alle (300), si ifra til Kjetil Næss, kjetil.naess@veidekke.no. 

Det er ikke ofte styret ber om hjelp, så denne gangen håper jeg vi kan stille mann- og kvinne sterke!  Det er fantastisk moro å se hvor mye glede det gir barna med slike arrangement.  Si fra til kjetil.naess@veidekke.no hvis du har mulighet til å være med!

mvh
Bjørn Holmen
Leder BSK

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline