Team Blaker Sparebank på samling

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 9. Apr 2016

Team Blaker Sparebank har denne helgen årets første fellessamling, og den gjennomføres som forflytningssamling på Romerike. Første etappe gikk til Sanngrund Camping nær Skarnes, neste etappe via Nord Odal til Eidsvoll, videre til Minnesund og over til Hurdal og Haraldvangen. Hjem på søndag er det rundt Hurdalsjøen og hjem. Samlingen er viktig for å bygge teamfølelse, og også for å få mange rolige mil i beina før sesongen snart starter for fullt. Det er også bra for de nye trenerne (fortsatt sammen med Odd Jørgen) Morten Christiansen og Martin Reuter å bli kjent med gutta også litt utenfor treningene. Totalt er det ni gutter med på turen.
0 Kommentar

Norgesmester til Team Blaker Sparebank

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 3. Okt 2015

Morten ChristiansenVi har gleden av å ønske Norgesmester landevei 2005, Morten Christiansen, velkommen til Team Blaker Sparebank. Morten, som bor på Frogner, har takket ja til å være en del av trenerteamet, og kommer til å være med på treninger allerede nå i høst. Han vil komplementere de trenerne vi allerede har, på teknikk og taktikk spesielt. Vi er helt sikre på at dette vil gi alle våre ryttere en enda bedre oppfølging og bidra til at de fortsetter den flotte utviklingen fra 2015.

Morten har en CV som foruten seier i NM landevei, inneholder flere NC og NM seire, og også seire i større ritt i utlandet. Se Mortens sykkel CV på https://no.wikipedia.org/wiki/Morten_Christiansen


TBS har nå 12 ryttere, og vi er allerede nå i kontakt med flere ungdommer fra hele Romerike som ønsker å være med oss i 2016. I støtteapparatet nå har vi både Morten og Jon Anders som kommer utenfra, men også mange av de erfarne rytterne i Bingsfoss har meldt at de ønsker å bidra for ungdommene. Odd Jørgen fortsetter som Sportssjef/mekaniker med mer også i 2016 :-)


Vi gleder oss til 2016!!
Bjørn H.


0 Kommentar

Team Blaker Sparebank er ferdig med sesongen - 2016 sesongen starter nå

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 21. Sep 2015
Med landeveisrittet Ronde van Vestkant og Norgescup terreng rundbane i Svelvik, har Team Blaker Sparebank avsluttet en fremgangsrik sesong. Det har vært en god utvikling på de rytterne som har deltatt aktivt, og vi har lært masse om hvor mye som faktisk kreves for å bli toppsyklister. Vi har vært med på mange ritt hvor Norges (og dermed verdensklasse) beste ryttere har vært med, og avstanden blir mindre og mindre. Det har vært noen pallplasseringer, spesielt på maraton og terrengritt, og absolutt godkjente plasseringer på landevei også. Men den viktigste lærdommen fra sesongen er at man må konkurrere med seg selv, og at man må legge ned mange timer på sykkel for å få fremgang! Vi har i år også fokusert på å få til en god teamspirit, noe som er viktig når rytterne kommer fra nesten hele romerike. Odd Jørgens innsats må også nevnes. Han har stilt opp på de aller fleste treninger, og vært med på ritt i hele Sør-Norge. Hans klare og tydelige lederstil har gitt gruppen en boost og god forståelse for hva som skal til. I tillegg til OJ har også Erlend gjort en fantastisk jobb for terrenggutta med både treninger og Norgescup. Foreldrene har også stilt opp på treninger og ritt på en topp måte, og vært helt uvurderlige.

En stor takk til ryttere, foreldre/foresatte, samarbeidspartnere og andre som har vært med på støtte oss i 2015, og velkommen videre i 2016!

Samarbeidspartnere har vært Blaker Sparebank, Maler Martin og Spenst Sørumsand. I tillegg har vi fått inn Vital Osteopati på slutten av sesongen.

Neste sesong planlegges nå, og vi håper å få inn flere ryttere og trener/lederressurser. Budsjettet må økes ytterligere , og vi jakter nå på flere samarbeidspartnere som kan bistå. Si fra til Bjørn H. hvis du vet om en liten eller stor samarbeidspartner som ønsker å være med reisen videre.

Takk til Bingsfoss SK som gjør denne satsingen mulig!

Bjørn H.


0 Kommentar

Kristian Thoresen til Bingsfoss/Team Blaker Sparebank

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 17. Sep 2015
Kristian Thoresen, den yngste av de tre atletene Thoresen, har bestemt seg for å være med i Bingsfoss fra 2016 sesongen. Det er mulighetene for å være en del av TBS treningene som trigger Kristian å kommer over fra UCK. Han savner å kunne være med på fellestreninger med andre som satser landevei. Vi satser på Kristian også kan være inspirator for våre yngre, hardtarbeidende utøvere, både landevei og terrengrytterne.

Hovedmålet for sesongen 2016 blir IronMan i Nice i juni. Det blir vel ikke mange fler fra Bingsfoss som skal være med der, men moro at vi kan være med å bidra til satsingen. Hvis muligheten byr seg vil Kristian også være med på både landevei og terreng/maraton ritt, da med Bingsfoss-drakt.

Kristian er rangert som nr.262 totalt i Norge med 113 poeng på rittranking.no, noe som vil være det høyeste for en Bingsfoss-rytter pr.idag.

Vi ønsker Kristian velkommen i gruppa og klubben!

0 Kommentar

Bingsfoss ryttere med i Ungdomsmesterskapet

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 9. Aug 2015

UM samler de beste rytterne under 17 år i Norge, og i helgen ble det arrangert rett utenfor Fredrikstad. Rittet ble skjemmet av forsøk på sabotasje både på lørdag og søndag. Noen hadde spredd biter av piggtråd i veibanen. Helt uforståelig at dette kan gå an.

For gutta våre ble det en fin helg. Noen reiste ned allerede på fredag ettermiddag, og mange kombinerte sykkel helgen med familietur. Lørdag var det temporitt over 10 km for 14 åringene og 15 km for 16 åringene. Marius P og Sander kjørte en bra tempo, men det er tøffe tak på dette nivået, uten at vi skal være misfornøyd. Også Sivert Hovland og Simen Roterud fikk det tøft, men vi er absolutt ikke langt etter, og jeg er helt sikker på at vi allerede neste sommer vil ta et langt steg nærmere de aller beste.

På søndag gikk det bedre i fellesstarten. Marius kjørte et solid ritt, samme tid som vinneren. Sivert Hovland fikk samme tid som tredjeplassen, bare 10 sekunder bak vinneren.

Nå er det en del av gutta som begynner forberedelse til Birken, med deltagelse i Nybakkrunden som oppkjøring. Ett ritt vi også håper å se mange andre Bingsfossere.

Noen kommer bare til å kjøre landeveisritt, og det er først og fremst Petit Grand Prix, Roserittet og Ronde van Vestkant som står igjen.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline