Trener 1 praksis kurs på Sørumsand 11-12 April

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 2. Jan 2015

I år som i fjor vil NCF arrangere praksisdelen av Trener 1 utdannelsen på Sørumsand. Hvis noen i klubben ønsker å gå dette kurset, vil klubben dekke påmeldingskostnadene.

Meld deg på direkte: http://sykling.forbundetonline.no/utdanning/Sider/Utdanning.aspx?w=CourseSearch&c=CourseDetails&d=EventId|64323453

0 Kommentar

Trenerkurs på Sørumsand

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 11. Mai 2014Norges Cykelforbund har i helgen arrangert Trener 1-praksis kurs hos oss i Bingfoss SK.  Det har vært med rundt 30 personer fra hele østlandet.  Vi har fått vist frem både Bingsfoss SK og de flotte nærområdene vi har for terrengsykling.  Fra Bingfoss har Kjetil, Hans Petter, Jørann, Carsten, Marius og Christer deltatt. 
0 Kommentar

Trenerkurs - Praksis på Sørumsand

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 3. Mar 2014

Det avholdes Trener 1, praksis for landevei og terreng på Sørumsand 10-11 mai.  Dette er en del av Trener 1 utdannelsen, som også inneholder en teori-helg og en nettbasert læringsmodul.  Vi i Bingsfoss ønsker at flest mulig som skal være med rundt barne og ungdomsgruppen skal ha trener 1 utdannelse, så vi oppfordrer flest mulig å melde seg på dette kurset.  

Kurset vil bli holdt delvis hos Spenst Sørumsand, og delvis i områdene rundt Sørumsand.

Meld dere på her; 10. -11. mai i Sørumsand:http://www.sykling.no/utdanning/Sider/Utdanning.aspx.

Kostnaden blir dekket av klubben.  Send mail til kathbakk@gmail.com med kvittering.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline