Takk til GjensidigeStiftelsen!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 9. Des 2015

Bingsfoss Sykkelklubb har i dag mottat denne sjekken fra GjensidigeStiftelsen som støtte til terrengsykkelpark. Dette gjør det mulig for oss å lage et samlingssted for både organiserte og uorgansierte barn, ungdommer og voksne.


Lokalisering er på nåværende tidspunkt ikke avklart, men vi jobber med kommunen for å finne egnet sted på Sørumsand. Desverre kom vi ikke til enighet med en av grunneierne på det området vi først ønsket oss.


Takk!


0 Kommentar

Starttidspunkt Lillehammer - Oslo er reservert

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 4. Nov 2015

Vi har gjort en avveining i etterkant av evalueringsmøtet til landeveisgruppen og har vi funnet at vi også for 2016 sykler Lillehammer - Oslo. Det er stemning i gruppen for å sykle Trondheim - Oslo, men det er betydelig flere som ønsker å sykle Lillehammer - Oslo.

Øyvind har reservert opp en gruppe som starter i Lillehammer 8.29. I løpet av et par uker kommer vi til å sende ut en epost om hvordan man kan melde seg på denne gruppen. Denne linken vil vi sende ut til de som tidligere har vært med på styrkeprøven med oss. Om du ønsker å være med og ikke har fått e-posten i løpet av 2 uker, sender du en forespørsel til gunnar.thorvaldsen@gmail.com, så sender jeg deg linken. Har du allerede meldt deg på styrkeprøven, men heller ønsker å være med vår gruppe, send meg en epost, så får vi deg flyttet.

I tillegg er Øyvind i gang med å finne en gruppe til Enebakk Rundt.


Med ønsker om en fortsatt fin høst!

Gunnar T. A.0 Kommentar

Norgesmester til Team Blaker Sparebank

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 3. Okt 2015

Morten ChristiansenVi har gleden av å ønske Norgesmester landevei 2005, Morten Christiansen, velkommen til Team Blaker Sparebank. Morten, som bor på Frogner, har takket ja til å være en del av trenerteamet, og kommer til å være med på treninger allerede nå i høst. Han vil komplementere de trenerne vi allerede har, på teknikk og taktikk spesielt. Vi er helt sikre på at dette vil gi alle våre ryttere en enda bedre oppfølging og bidra til at de fortsetter den flotte utviklingen fra 2015.

Morten har en CV som foruten seier i NM landevei, inneholder flere NC og NM seire, og også seire i større ritt i utlandet. Se Mortens sykkel CV på https://no.wikipedia.org/wiki/Morten_Christiansen


TBS har nå 12 ryttere, og vi er allerede nå i kontakt med flere ungdommer fra hele Romerike som ønsker å være med oss i 2016. I støtteapparatet nå har vi både Morten og Jon Anders som kommer utenfra, men også mange av de erfarne rytterne i Bingsfoss har meldt at de ønsker å bidra for ungdommene. Odd Jørgen fortsetter som Sportssjef/mekaniker med mer også i 2016 :-)


Vi gleder oss til 2016!!
Bjørn H.


0 Kommentar

Avtale med Vital Osteopati

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 29. Sep 2015


Vital Osteopati – Sørumsand har nettopp signert en sponsoravtale med Team Blaker Sparebank. Hovedfokus i samarbeidet vil være på forebyggende behandling og basistrening. Hanna K. Bogetveit Weinholdt, som til daglig driver Vital Osteopati, har selv lang erfaring fra toppidrett, og vet godt hva som kreves for å kunne yte det lille ekstra både på trening og i konkurranse. Vital Osteopati gleder seg stort til å være med å fremme utvikling og prestasjon hos TBS´s dedikerte utøvere, og håper at både trenere og aktive bruker denne muligheten til noe positivt. Hanna vil være tilgjengelig for spørsmål rundt skadeforebygging/ skadehåndtering, trening og planlegging for den enkelte utøver. I tillegg vil hun kjøre enkelte treningsøkter med laget, hvor basistrening som
TRX-slynge vil stå i fokus.

I tillegg til avtalen med Team Blaker Sparebank har Hanna også inngått en avtale med BSK, som innebærer at alle medlemmer i klubben vil få rabattert pris ved første konsultasjon på klinikken – idrettsrelatert problem eller ei. Er du plaget med stive bein, smerter i rygg/nakke eller annet relatert til sykkel eller jobb/fritid, ikke nøl med å ta kontakt for en grundig undersøkelse og individuelt tilpasset tiltaksplan.

Pris BSK-medlem, førstekonsultasjon: 490 kr

For mer informasjon om Vital Osteopati, se www.vital-osteopati.no eller


For direkte kontakt:

960 10 407 eller hanna@vital-osteopati.no

Klinikken ligger i Tverrvegen 1, 1920 Sørumsand, i samme etasje som Spenst.

0 Kommentar

G-Sport Kløfta med forhåndssalg av 2016 sykler

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 24. Sep 2015Har du planlagt å investere i ny sykkel foran neste sesong? Vår samarbeidspartner, G-Sport Kløfta, har startet forhåndssalget med gode priser til Bingsfoss medlemmer. Ta en tur innom butikken på Romerikssenteret for en sykkelprat og eventuell bestilling. Dette gjelder både landevei og terrengsykler fra Nakamura. Forhåndsbestilling må gjøres før 1.oktober

Vi i Bingsfoss har samarbeidet med G-Sport Kløfta gjennom en årrekke, og kan trygt anbefale både å kjøpe og vedlikeholde sykler hos de.0 Kommentar

Team Blaker Sparebank er ferdig med sesongen - 2016 sesongen starter nå

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 21. Sep 2015
Med landeveisrittet Ronde van Vestkant og Norgescup terreng rundbane i Svelvik, har Team Blaker Sparebank avsluttet en fremgangsrik sesong. Det har vært en god utvikling på de rytterne som har deltatt aktivt, og vi har lært masse om hvor mye som faktisk kreves for å bli toppsyklister. Vi har vært med på mange ritt hvor Norges (og dermed verdensklasse) beste ryttere har vært med, og avstanden blir mindre og mindre. Det har vært noen pallplasseringer, spesielt på maraton og terrengritt, og absolutt godkjente plasseringer på landevei også. Men den viktigste lærdommen fra sesongen er at man må konkurrere med seg selv, og at man må legge ned mange timer på sykkel for å få fremgang! Vi har i år også fokusert på å få til en god teamspirit, noe som er viktig når rytterne kommer fra nesten hele romerike. Odd Jørgens innsats må også nevnes. Han har stilt opp på de aller fleste treninger, og vært med på ritt i hele Sør-Norge. Hans klare og tydelige lederstil har gitt gruppen en boost og god forståelse for hva som skal til. I tillegg til OJ har også Erlend gjort en fantastisk jobb for terrenggutta med både treninger og Norgescup. Foreldrene har også stilt opp på treninger og ritt på en topp måte, og vært helt uvurderlige.

En stor takk til ryttere, foreldre/foresatte, samarbeidspartnere og andre som har vært med på støtte oss i 2015, og velkommen videre i 2016!

Samarbeidspartnere har vært Blaker Sparebank, Maler Martin og Spenst Sørumsand. I tillegg har vi fått inn Vital Osteopati på slutten av sesongen.

Neste sesong planlegges nå, og vi håper å få inn flere ryttere og trener/lederressurser. Budsjettet må økes ytterligere , og vi jakter nå på flere samarbeidspartnere som kan bistå. Si fra til Bjørn H. hvis du vet om en liten eller stor samarbeidspartner som ønsker å være med reisen videre.

Takk til Bingsfoss SK som gjør denne satsingen mulig!

Bjørn H.


0 Kommentar

Kristian Thoresen til Bingsfoss/Team Blaker Sparebank

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 17. Sep 2015
Kristian Thoresen, den yngste av de tre atletene Thoresen, har bestemt seg for å være med i Bingsfoss fra 2016 sesongen. Det er mulighetene for å være en del av TBS treningene som trigger Kristian å kommer over fra UCK. Han savner å kunne være med på fellestreninger med andre som satser landevei. Vi satser på Kristian også kan være inspirator for våre yngre, hardtarbeidende utøvere, både landevei og terrengrytterne.

Hovedmålet for sesongen 2016 blir IronMan i Nice i juni. Det blir vel ikke mange fler fra Bingsfoss som skal være med der, men moro at vi kan være med å bidra til satsingen. Hvis muligheten byr seg vil Kristian også være med på både landevei og terreng/maraton ritt, da med Bingsfoss-drakt.

Kristian er rangert som nr.262 totalt i Norge med 113 poeng på rittranking.no, noe som vil være det høyeste for en Bingsfoss-rytter pr.idag.

Vi ønsker Kristian velkommen i gruppa og klubben!

0 Kommentar

Gratulerer med gjennomført Stomperudritt og til våre nye klubbmestere!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 12. Sep 2015Beste kvinne totalt i kvinneklassen og dermed også klubbmesterskap kvinner totalt er Bingsfoss sin egen Cathrine Årstad Olsen. Klubbmester totalt på herresiden er Andreas Nærheim Edvartsen som også ble nr 2 i klassen 17-19.

Øvrige klubbmestere er:

Kvinner 11-12 : Ingvild Svardal
Menn 11-12: Kristoffer Stensland
Menn 13-14: Erik Kragseth Nygård
Menn 15-16: Sivert Thoreid Hovland, som også vant klassen sin

Menn 17-19: Andreas Nærheim Edvardsen
Kvinner 20-49: Cathrine Årstad Olsen
Menn 20-49: Morten Engen
Kvinner 50+ : Kristin Johansen Norderud
Menn 50+ : Hans Flaen

Bra jobbet, sees på banketten!

Takk til Stomperudarrangementene for bruk av deres ritt til å avholde klubbmesterskap

0 Kommentar

Bli med på Stomperudrittet og Klubbmesterskapet

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 31. Aug 2015


Team Blaker Sparebank er klar for Stomperudrittet!Da nærmer det seg nytt Stomperudritt og klubbmesterskap. 12/9 er den fantastiske gjengen i Sørum klar for å arrangere ritt i kanskje en av de beste grus og terrengtraseene på romerike. Vi kommer til å stille med de fleste av våre beste menn og kvinner, og håper at alle tar utfordringen og stiller sånn at vi får vist frem bredden i klubben vår. Mulighet til å sykle uten tidtagning også.

De yngste melder seg på via oppmann, og de over 20 direkte på linken under.

http://www.eqtiming.no/quick/index.php?page=eqteve...

Vi tar gjerne med deg eller andre du vet på gjennomkjøring, si i fra til bjholmen@gmail.com. Det vil også bli offisielle gjennomkjøringer annonsert på bingsfoss sin facebook side.

På kvelden er det uformell bankett for alle i Bingsfoss og andre sykkelvenner på Meierigården Kro i Lørenfallet. Kom når du vil, vi vil være der fra ca. 1830. God mat og god drikke fås kjøpt.

0 Kommentar

Enkle kjøreregler for stisykling

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 22. Aug 2015


Andreas og Sivert fra Team Blaker Sparebank på skogstur

Det blir fler og fler som flytter sykling ut i skogen og på stier. Det er viktig at vi har noen enkle kjøreregler for å sikre at alle som ferdes i skogen får en positiv opplevelse. Disse enkle reglene er hentet fra NOTS.no, og vi vil at alle i Bingsfoss også følger dette:

Syklistenes stivettregler

 1. Vær omtenksom og hyggelig i møte med turgåere.
 2. Du har alltid vikeplikt for fotgjengere.
 3. Begrens farten slik at du ikke er til fare eller ulempe for andre, særlig langs veier og stier som innbyr til høy hastighet, eller i uoversiktlige partier.
 4. Brems ned til gangfart i god tid før du passerer andre på en smal sti.
 5. Ikke lag nye spor. Dersom du ikke har ferdigheter til å forsere en hindring, gå av sykkelen.
 6. Unngå å sykle på spesielt sårbare stier like etter perioder med mye nedbør.
 7. Ikke lag stien bredere ved å sykle utenom vanndammer eller hindringer.
 8. Bær sykkelen gjennom myrområder slik at det ikke dannes dype spor.
 9. Ikke lås bakhjulet i bratte nedoverbakker.
 10. Dersom to syklister møtes i en bakke, har den som sykler oppover forkjørsrett.

0 Kommentar

Bingsfoss ryttere med i Ungdomsmesterskapet

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 9. Aug 2015

UM samler de beste rytterne under 17 år i Norge, og i helgen ble det arrangert rett utenfor Fredrikstad. Rittet ble skjemmet av forsøk på sabotasje både på lørdag og søndag. Noen hadde spredd biter av piggtråd i veibanen. Helt uforståelig at dette kan gå an.

For gutta våre ble det en fin helg. Noen reiste ned allerede på fredag ettermiddag, og mange kombinerte sykkel helgen med familietur. Lørdag var det temporitt over 10 km for 14 åringene og 15 km for 16 åringene. Marius P og Sander kjørte en bra tempo, men det er tøffe tak på dette nivået, uten at vi skal være misfornøyd. Også Sivert Hovland og Simen Roterud fikk det tøft, men vi er absolutt ikke langt etter, og jeg er helt sikker på at vi allerede neste sommer vil ta et langt steg nærmere de aller beste.

På søndag gikk det bedre i fellesstarten. Marius kjørte et solid ritt, samme tid som vinneren. Sivert Hovland fikk samme tid som tredjeplassen, bare 10 sekunder bak vinneren.

Nå er det en del av gutta som begynner forberedelse til Birken, med deltagelse i Nybakkrunden som oppkjøring. Ett ritt vi også håper å se mange andre Bingsfossere.

Noen kommer bare til å kjøre landeveisritt, og det er først og fremst Petit Grand Prix, Roserittet og Ronde van Vestkant som står igjen.

0 Kommentar

Birken og Stomperud oppkjøring 2015

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 2. Aug 2015

Bingsfoss SK har opp mot rittene på sensommeren laget en rittoppkjøringplan mot Birken og Klubbmesterskapet(Stomperudrittet).

Planen er lagt rundt de normale treningene til BSK og opplegget blir slik at man kan være med på treningene uavhengig om man skal sykle ritt eller ikke. Det er planlagt en variasjon mellom rolige uker og intensive uker.

Om man ønsker en ekstra økt utover planen kan det være en ide med en ekstra økt på lørdagene, eller en kort rolig restitusjons økt på søndagene etter ritt. Husk det er viktig med nok hvile og restitusjon
Meld deg gjerne på de Facebook arrangementene som blir opprettet i forbindelse med planen.

Trenings planen ligger her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1atglzKuSNX...

0 Kommentar

Husk finansieringstilbud fra Blaker Sparebank

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 28. Jul 2015
Som en del av samarbeidet med Blaker Sparebank tilbyr de en gunstig lånefinansiering av sykler.

Kontakt:
Hilde Høilund

hsh@blakersparebank.no

63866968


Blaker Sparebank har generelt gode vilkår, og er en solid støttespiller i nærmiljøet.

0 Kommentar

Bingsfossere i NM

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 25. Jun 2015


Både Henrik Furulund og Sondre Flateby er denne uken med i NM landevei i Lillehammer-området. Søndag kjørte begge fellestart. Henrik har vært plaget av sykdom hele våren, men stilte opp i et tøft U23 ritt. Noen av lagene kjørte beinhardt fra start og da falt Henrik litt av, og ble tatt ut. Sondre satt med i klasse junior gjennom 4 runder, og kom på 50 plass totalt av rundt 100.

På torsdag var det temporitt i Brumundal, med en løype som unormalt hard. På utgang var det en kraftig bakke opp mot Rudshøgda, og Sondre satt veldig godt med til vending med 24 plass. Falt litt på slutten, men en fantastisk god innsats knapt 4 minutter bak vinneren. Enda en læring for Sondre i sitt tredje temporitt..

Gratulerer med god innsats gutta, og moro at det er med BSKere i NM igjen! Neste år er vi enda fler. Og vi har igjen NM Rundbane med Andreas og Simen i juli.

Sondre Flatebys temporitt@

Deltok for: Bingsfoss SK
Klasse : M Junior
Startnr : 215
StedTidPlassSplitt
Utgang00:01:021100:00
8.7km00:14:193013:16
13,3km (vm ksen/mjun00:21:392407:20
FV00:38:333016:53
17,9km00:28:392309:54
Mål00:40:124111:33

0 Kommentar

Nettbutikken er åpen til 8.juli

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 24. Jun 2015

Logg inn via denne link: http://teamservice.original.no

Brukernavn: bingsfoss2015

Nå også med løpetøy i Bingsfoss-design :-)
0 Kommentar

Transport til Grenserittet, Birkebeinerrittet og fredagsbirken

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 15. Jun 2015

Bingsfoss SK planlegger igjen å organisere felles transport til Grenserittet og Birkebeinerrittet lørdag og eventuelt fredag. For å avgjøre om det skal arrangeres transport og om vi trenger 1 eller 2 minibusser, alternativt om vi skal leie en større buss, trenger ha en tilbakemelding på hvor mange som er interessert i å benytte seg av tilbudene. Vi vil ha en avreise og hjemreise som gjør at alle kan benytte seg av transporten.

Jeg vil anta egenandel for Bingsfoss SK medlemmer vil være ca 400. For ikke medlemmer blir kostnaden lik vår selvkost pr. deltager.

Frist for påmelding er 5.07

Logg deg inn på FB med følgende linker for å melde deg på:

Grenserittet:
https://www.facebook.com/events/486042228221149/

Birkebeinerrittet:
https://www.facebook.com/events/1597203050528332/

Fredagsbirken:
https://www.facebook.com/events/446628472165814/

Alternativt send en epost til Gunnar: gunnar.thorvaldsen@gmail.com
0 Kommentar

Simen og Henrik fortsetter fremgangen

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 13. Jun 2015Simen Berger i Team Blaker Sparebank har i det første året som junior virkelig hatt fremgang. I terrenget har han hele tiden vært god, men nå begynner også distanserittene å sitte. I en knallhard 56 km lang terrengløype satte han de andre juniorene på plass, og vant i suveren stil Han gjorde det bra også totalt med 20 plass blant alle som syklet 56 km. Blir moro nå i NM Rundbane i slutten av juli.

I landeveisrittet vant Henrik Furulund, som først syklet til Hemnes for å være med i rittet. Det ser ut til at Henrik nå er på rett vei, og vi håper sykdommen endelig slipper taket, så Henrik kan være med NM Landevei til helgen.

0 Kommentar

Marius i TBS fikk trene med landslagssjefen

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 10. Jun 2015Marius fikk en drømmetrening med landslagssjef Stig Kristiansen. Marius er med i Team Blaker Sparebank og er en av flere lovende 14 åringer. Gutta kjører allerede nå treningsturer på opp mot 10 mil, og er med i mange av de største landeveisrittene for sin årsklasse. I tillegg til treningsturen fikk Marius mestertrøya til Edvald. Marius kom fra Nes SK i vår, og er sentral i "rekrutt-gruppa" i TBS.


0 Kommentar

BSK med ny Lillehammer - Oslo gruppe: Gruppe L-O 6:30

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 1. Jun 2015

Hallo alle landeveissyklister!

Årets store målsetning nærmer seg, Lillehammer til Oslo.
Ikke alle av oss presterer å sykle på 5 timer+ og noen av oss planlegger derfor å starte sammen med 5-timersgruppa, men bruke lenger tid ned. Hovedmålet for oss vil være 6:30, men den sosiale prestasjonen er større og vi skal i mål sammen.
Vi kommer som hovedregel å følge landeveisgruppen sine treningstider og alle som ønsker kan bli med oss. Det er bare å melde seg på, trene fremover og begynne planleggingen. Vi gleder oss og håper med dette at vi "treffer" flere syklister i klubben vår og får flere med på ritt. Ønsker du å bli med oss kontakt Jaran på Jaran.Lea(AT)moller.no.


Mvh
Jaran Lea

0 Kommentar

Elgrittet 2015

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 1. Jun 2015Da er årets Elgritt gjennomført på Løken, og Bingsfoss stilte med mer en 50 deltakere fra 7-60 år. I klassen 13-14 år dominerte vi fullstendig, og "tapeserte" pallen. Vinner ble Erik Nygår, med Sander Sauge og Sivert Svardal på de neste plassene. Vi tok også flere andre pallplasser, blant annet i Dameklassen med Cathrine Olsen, og i Junior Elite med Andreas Edvardsen. Bra innsats av alle!!

0 Kommentar

Informasjons dokument om Tur-og mo​​sjon sin landeveisgruppe

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 10. Mai 2015(Tur-og mosjon i finværet)


Vi har laget en informasjons dokument om Tur-og mosjon sin landeveisgruppe. I dokumentet har vi samlet informasjon relatert til de fleste aspekter av det å sykle på landeveislaget. Her finner du informasjon om selve syklingen, om rittene vi skal satse på underveis i sesongen og generelt om bekledning og mat/drikke.

God lesing!

https://drive.google.com/file/d/0B22FlpwHaya1UXdpb...
0 Kommentar

Bingsfoss sykkelklubb starter egen lavterskegruppe

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 5. Mai 2015


Bingsfoss sykkelklubb starter egen lavterskegruppe. Dette vil være et tilbud for deg som ønsker å sykle/trene i fellesskap med andre, men som vil sykle i et roligere tempo enn de øvrige gruppene, som f.eks tur- og mosjonsgruppen. Vi vil legge til rette for turer på landevei og grus.
Gruppa møtes på Sørumsand stasjon onsdager fra og med 06.05.15 kl. 18.30. Alle som har lyst til å delta er velkomne. Det er anledning til å være med noen ganger før man melder seg inn i klubben. Har du spørsmål så ring Jane Thøgersen på tlf 917 28 311

0 Kommentar

Bingsfoss SK og trafikksikkerhet

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 9. Apr 2015


Påminnelse til alle medlemmene i Bingsfoss sykkelklubb: Husk viktigheten av å opptre korrekt i trafikken

Mandag 6. april var det en alvorlig ulykke med en gruppe syklister og en bil involvert i Enebakk rundt-løypa, med den konsekvensen at en syklist er alvorlig skadet.

I dag, tirsdag 7. april fikk Bingsfoss sykkelklubb et innspill fra en bilist som opplevde at en Bingsfossrytter bidro til at det oppsto en trafikkfarlig situasjon på grunn av måten syklisten passerte bilen i en av rundkjøringene på Sørumsand.

Styret i Bingsfoss sykkelklubb vil derfor igjen minne alle våre medlemmer om viktigheten av å opptre i tråd med de gjeldende trafikkregler når vi ferdes i trafikken.

Det er flere grunner til denne oppfordringen. Den første og mest innlysende er at det kan oppstå farlige situasjoner, der din egen og andres (bl.a. medsyklisters) liv og helse kan bli satt på spill. Vi har rett og slett ingen medlemmer å miste!

På siste årsmøte ble det vedtatt en organisasjonsplan der det under pkt. 7 står : 'Medlemmene plikter å følge vegtrafikkloven ved trening…' . Vi mener klubbens medlemmer i så stor utstrekning det lar seg gjøre, bør opptre så «gentlemansaktig» som mulig slik at andre trafikanter opplever oss som ansvarsfulle og smidige deltagere i trafikken.

En annen viktig grunn er klubbens anseelse i vårt lokalmiljø. For at folk i området skal få et positivt inntrykk av klubben og våre drakter er det utrolig viktig at vi opptrer korrekt og positivt og med så god omgangstone overfor andre trafikanter som mulig når vi ferdes langs veien, det være seg på vei til trening som under selve treningen. Klarer vi ikke å være gode ambassadører for klubben og draktene våre kan det få følger for rekruttering av nye medlemmer. Vi må gjøre det hyggelig og attraktivt å være medlem i klubben vår. Vi må også gjøre det attraktivt for lokale forretningsvirksomheter å støtte klubben gjennom sponsing. Den beste måten å sikre oss slik støtte fremover er å oppføre oss ordentlig i samspill med resten av trafikken.


Ha en riktig god og trygg sykkeltur!


Helge Eliassen

Leder


0 Kommentar

Trening for barnegruppa 6-12 år starter 8/4

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 8. Apr 2015

Onsdag 8/4 starter vi sesongen med trening og påfølgende foreldremøte. Møt opp i skolegården ved Sørumsand skole kl 1800. Det blir en knapp times trening og bli-kjent aktiviteter i gruppene på og rundt skoleområdet. Foreldrene følger barna i sine grupper. Deretter går vi inn i Sørumsand barnehage ca kl 1900 for foreldremøte. Barna får tilsyn av voksne og kveldsmat når foreldrene er i møtet. Vi avslutter senest kl 20000 Kommentar

Treningsplaner for senior landevei og terreng

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 30. Mar 2015

Hei sykkelvenner!
Vi starter 2015 sesongen på Skjærtorsdag med en rolig langtur med trening både for terreng og landevei Treningsplaner finner du på de forskjellige gruppene.

Vi starter litt rolig med oppmøte torsdag og mandag kl 11. Deretter blir oppmøtetidene frem til mai: Kl 18:00 på tirsdag / torsdag, kl 10:00 på lørdag for sti og kl 10:00 på søndag for både grus og landevei.

Gunnar A
Sportsdirektør tur og trimTreningsplan Grus
Treningsplan landevei 2015


0 Kommentar

Team Blaker Sparebank har planene klare

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 19. Mar 2015


TBS gjengen på klubbkveld med Mads KaggestadDa nærmer sesongen seg med stormskritt, og første ritt er allerede 12.april i Fredrikstad. Stjernetråkket er landeveisritt for de fleste klasser, og det blir spennende å se hvor vi står så tidlig i sesongen. Det blir også forberedelse til første norgescupritt 26.april i Skien. Litt usikkert hvor mange vi stiller med her, men i hvert fall skal Henrik være med, og forhåpentligvis et par til, hvis de føler seg klare. I Norgescup-rittene stiller de alle fleste toppene i Norge, og ikke minst er det knallhardt tempo, og også kamp om plassene i feltet, så det kan være greit å ha kjørt et par ritt før man stiller her.

Ellers jobber vi videre med det som er ideen med Team Blaker Sparebank, nettop det å være et team. Det betyr at gutta og jenta må stille på flest mulig fellestreninger, og også at vi skal ha noe teambuilding aktiviteter. Vi har tro på at man kan løfte hverandre hvis vi har et godt og positivt felleskap basert på felles verdier og respekt for hverandre. Hvis vi bommer på dette, vil vi ikke kunne løfte gruppa sammen, og vi er tilbake til enkeltryttere som kan lykkes på tross av, og ikke på grunn av den satsingen vi gjør. Dette er tanker vi håper resten av klubben også er bevisst på.

Vi har også invitert enkeltryttere fra klubber rundt oss til å være med oss både på treninger og på ritt. Dette fordi det er få klubber som har et eget satsingsmiljø, og at yngre ryttere gjerne må trene med "gamlisser", noe som kan være positivt, men vi tror det kan være mer moro og inspirerende å trene med ryttere på samme alder. Hvis disse rytterne også ønsker å melde seg inn hos oss er det helt topp, men det er ikke et krav for at de skal få være med.

Til rittsesongen er det også bestilt et telt som vi kan bruke som samlingspunkt på ritt. Dette teltet er selvfølgelig også tilgjengelig for andre i klubben. Si fra til meg så ordner vi det. Nye drakter er også bestilt, og vi håper å få de før første rittet. De er helt like som resten av klubben, men med egne sponsorer, Blaker Sparebank, Spenst Sørumsand og Maler Martin AS. Så når dere ser en eller ei med Team Blaker Sparebank logo på ryggen, ta godt vare på de ;-)

Rett etter NM (21-28/6) skal vi også være med på noe som heter U6 i Sverige. Det er et 6-dagers (som navnet tilsier) landeveisritt med fellestart og tempoetapper rundt Skøvde. Her har vi booket oss inn på et hotell med familier som en felles sommerferie. Henrik var med der i fjor, og det kan sammenlignes med Norway Cup i fotball. Det er også voksenklasser hvis noen har lyst å være med.

Vi vil også være med på flest mulig av de lokale rittene, Elgrittet, Krepserittet, Nybakkrunden og Stomperud. I år vil det forhåpentligvis være de unge som dominerer og som er best i klubben i disse rittene ;-) Men det ser ut til på Strava, at de gode gamle har lagt seg litt i hardtrening for å holde unna, så dette blir spennende å følge med på. I Stomperudrittet i fjor var Andreas (16) kun 2 minutter bak Ken... og flere av de andre rett bak det.

Følg oss her på www.bingsfoss.no! Vi vil legge ut nyheter fra sesongen løpende. Og bli gjerne med oss på ritt. Hadde vært moro med mange BSK ryttere f.eks i UCK karusellen.

Takk til trenerapparatet som bruker av sin fritid til å hjelpe våre ryttere fremover, Odd Jørgen, Basem, Erlend og Bjørn Christian og Mentor Jon Anders Grøndal. Takk også til potetene Trude og Henning. Uten alle dere hadde det ikke vært mulig å få til en satsings om dette.

Lykke til! til alle ryttere i Bingsfoss for sesongen 2015, enten du skal surre rundt på stier eller være med i ritt!

1 Kommentar

Interessant klubbkveld med Mads Kaggestad

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 18. Mar 2015

Det var en godt besøkt klubbkveld tirsdag 17/3 med hovedattraksjon Mads Kaggestad som holdt et godt innlegg rundt lagbygging, treningsteori og mange morsomme anekdoter fra et langt sykkelliv. Det var også gode presentasjoner fra de forskjellige gruppene. Du kan se bilder under galleriet vårt i menyen over.


0 Kommentar

Medlemsmøte med Mads Kaggestad 17/3

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 6. Mar 2015

Bingsfoss sykkelklubb inviterer til medlemsmøte med Mads Kaggestad


Tid: Tirsdag 17 mars klokken 1830 – 2130.

Sted: Auditoriet i Sørumsand Videregående skole


Mads Kaggestad (tidligere rytter - sammen med Thor Hushovd - i det franske sykkellaget Credit Agricole og ivrig debatant i det norske idrettsmiljøet) snakker om sin bakgrunn som idrettsutøver og etter hvert profesjonell syklist, betydningen av å tilhøre et miljø og være en del av et lag, litt om trening og hvilke helsegevinster man skaper av å holde seg i form, både fysisk og mentalt.
I tillegg blir det presentasjon av planene til de enkelte gruppene i klubben (barne- og ungdomsgruppa / aktive junior- og seniorgruppa / tur- og mosjonsgruppa/ lavterskelgruppa).

Styret ønsker at flest mulig deltar med innspill og ideer. Det er viktig at rytterne i undergruppene i Bingsfoss sykkelklubb er representert slik at vi kan legge gode og realistiske planer for 2015 sesongen.

Tenk igjennom på forhånd:

– Hvilke ritt skal vi delta på, fellessatsing?

– Hvilke forventninger skal man kunne ha til Bingsfoss sykkelklubb?

– Hva kan du som bidra med?
Det vil bli enkel bevertning

(Foto Scanpix/Helge Mikalsen,VG)0 Kommentar

Helårslisens

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 18. Feb 2015

Informasjon fra sykkelforbundet:
Vi anbefaler alle våre medlemmer å tegne helårslisens.

Det er du som utøver som foretar din lisensregistrering gjennom denne web basert løsningen. Betalingsinformasjon mottas pr. e-post etter fullført registrering.Det er viktig at du som skal løse lisens har betalt alle medlems- og treningsavgifter til din klubb før registrering. Klubbens lisensansvarlig skal som tidligere godkjenne registreringen.Du kan også selv registrere overgang til ny klubb gjennom den nye løsningen. Dette gjøres ganske enkelt ved at du løser lisens med i nye klubbens navn. Lisensansvarlige i begge klubber må da godkjenne lisensen før endelig lisensbevis blir utstedt.Lisens er obligatorisk for å delta i alle typer ritt. Den inneholder bl.a. en ulykkesforsikring for trening og konkurranser (også til/fra jobb) samt ulykker på reise til og fra sykkelritt. Andre fordeler er blant annet reduserte ventetid ved utredning og behandling (3 dager ved kjøp av lisens med utvidet dekning), spesialisttilgang igjennom Idrettens Skadetelefon, økt dekning av reiseutgifter ved skade og en romsligere dekning ved tannskader. Se lisensvilkår her.Det er ikke bare penger å spare på helårslisens, men den gir bedre dekningen og behandlingstilbud når ulykken er ute. NCF har registrert en nedgang i antall ulykker for klubbmedlemmer med helårslisens sammenlignet med engangslisensløsere. Ved å være medlem i en sykkelklubb vil man samtidig kunne ta del i klubbens tilbud med fellestrening og samhold, og gjennom dette bli en dyktigere og sikrere syklist.Ønsker deg lykke til med videre sesongforberedelser.
NCF ved Thomas Dahlsrud
Prosedyren for lisensregistrering er som følger:

 1. Som mottaker av denne eposten kan du enkelt fornye din lisens med denne hurtiglenken som tar deg til et ferdig utfylt registreringsbilde.
  https://signup.eqtiming.no/Kjop-lisens/Sykkel-lise...
 2. Det er viktig at man oppgir korrekt fødselsdato, kjønn og lisenstype. Hvis lisensen skal betales av en annen enn utøveren selv kan man oppgi alternativ fakturamottaker ved registrering, eller man motta fakturaen selv og videresende den.
 3. Umiddelbart etter registreringen vil faktura bli tilsendt til oppgitt epostadresse. Sjekk også søppelpost dersom fakturaen ikke mottas.
 4. Lisensansvarlig vil motta en epost om at du har registrert din lisens, slik at det er raskt og enkelt å godkjenne lisensen din. Hvis du tegner lisens under en annen klubb enn foregående sesong vil det også gå epost til lisensansvarlig i din gamle klubb, som godkjenner overgangen.
 5. Når lisensen er betalt, og godkjent av klubben(e) vil du motta en epost som bekrefter at lisensen er godkjent.
 6. Du kan deretter skrive ut ditt lisensbevis fra din Min Side, som du når med denne lenken. Hvis du er første gangs bruker av Min Side kan du trykke på «Ny bruker» for å aktivere profilen. Oppgi samme epostadresse som når du tegnet lisensen. Du vil da få tilsendt en epost for aktivering av kontoen. På Min Side din kan du foruten å laste ned lisensbeviset ditt også raskt melde deg på sykkelritt og andre arrangementer, og finne mange av dine resultater.

Klikk her for flere detaljer om denne løsningen.
Trenger du hjelp?
Kontakt EQ Timing kundeservice
support@quick.no, telefon 61159000


0 Kommentar

Blaker Sparebank er med oss videre

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 10. Feb 2015


Blaker Sparebank har valgt å fortsette som hovedsponsor for vår satsingsgruppe, som også i 2015 blir hetende Team Blaker Sparebank. Sammen med Spenst Sørumsand og Maler Martin gjør de det mulig å satse videre på en av de få gruppene på Romerike hvor yngre talenter får utvikle seg med jevnaldrende. Andre klubber har enkeltryttere, men veldig få har 8-10 ryttere som det Bingsfoss har.

Vi har nå også en solid trenergruppe med Odd Jørgen Ottesen, Erlend Edvardsen, Basem Msallam og Bjørn Christian Halvorsen, med Jon Anders Grøndal som mentor. Vi kommer tilbake med mer info nærmere sesongen.

0 Kommentar

Ritt for Jenter !

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 6. Jan 2015
Hennesrittet arrangeres 6. juni 2015 i Sarpsborg, og det hadde vært veldig moro om våre kvinnelige medlemmer kunne være med å markere at det er mange kvinner som sykler i Bingsfoss SK. Se spesielt det som står om beste klubb ;-) Få med venniner til en morsom sykkelopplevelse!

Info fra arrangør:
Hennesrittet 2015I dag er det 150 dager til Norges største sykkelritt for jenter/damer går av staben!

Påmeldingsavgift til Hennesrittet før 1. mars kun 499 kroner. Etter 1. mars øker påmeldingsavgiften med 100 kroner.

Påmelding frem til 30. mai : kr. 599. Etteranmelding frem til 6. juni: kr 700.Beste klubb og beste bedrift

Hennesrittet gir også en vandrepokal for beste klubb og beste bedrift.

Kriterier for beste klubb:

 • Gjennomsnittstid for de raskeste jenter fra samme klubb i løype A, uavhengig av aldersklasse og pulje
 • Må være oppført med klubbnavn, og bruke klubbdrakt
 • Rytterne skal ha lisens via den aktuelle klubben (dette for å hindre bruk av "låneryttere")
Kriterier for beste bedrift:

 • Det største antall fullførende jenter fra samme bedrift i turklassene, uavhengig av aldersklasse og løype/pulje
 • Må være påmeldt/oppført med bedriftsnavn (evt i kombinasjon med klubbnavn)
Beste klubb 2013: Østbygda IL

Beste klubb 2014: Rakkestad Sykkelklubb

Meld dere på Hennesrittet i dag og vær med i konkurransen om den gjeve vandrepokalen!

Informasjon og påmelding: http://www.hennesrittet.noTa kontakt hvis dere har spørsmål!


0 Kommentar

Trener 1 praksis kurs på Sørumsand 11-12 April

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 2. Jan 2015

I år som i fjor vil NCF arrangere praksisdelen av Trener 1 utdannelsen på Sørumsand. Hvis noen i klubben ønsker å gå dette kurset, vil klubben dekke påmeldingskostnadene.

Meld deg på direkte: http://sykling.forbundetonline.no/utdanning/Sider/Utdanning.aspx?w=CourseSearch&c=CourseDetails&d=EventId|64323453

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline