John Harald Hellesvik og Bingsfoss SK skal til VM!!!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 30. Jun 2019


John Harald Hellesvik og Bingsfoss SK skal til VM!!!


I dag vant John Harald NM Tempo Masters og er med det direkte kvalifisert til VM i Poznan Polen i august!


John Harald forteller selv at han er kjempefornøyd med dagens gjennomføring og seier i klasse 40-44! Selv om reisen med bil i går ble lang og det ble sen natt før han var i seng, så hadde han god tid før start i dag og fikk også varmet opp på skikkelig vis! Løypa var mer kupert enn forventa, og det var en god del vind, men han holdt allikevel 360 watt i snitt!

"Jeg har vært så spent som aldri før i forkant av dagens ritt! I natt drømte jeg om at tidtagerutstyret ikke fungerte, og at vi måtte sykle distansen på nytt! Det har nok litt å gjøre med at jeg har "gått høyt ut" og annonsert at det kun er seier som gjelder i dag! Da jeg sto der etter målgang så tok det litt tid før det gikk opp for meg hvor stort dette var, og da jeg sto på pallen og nasjonalsangen ble spilt så ble det veldig rørende."


Bingsfoss SK er vanvittig stolte og GRATULERER med en formidabel prestasjon!


0 Kommentar

Resultater

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 20. Jun 2019

Sist helg var det stor aktivitet blandt våre medlemmer og det er mange vi må G R A T U L E R E! 


Kevin Touya tok 2.plass i temporittet Mot Klokka.  Rittet er 13 km og går fra Tangen til Espa. Arrangøren hadde for første gang i år en egen paraklasse for ungdom med funksjonsnedsettelse. Dette har kommet på plass etter at Norges sykkelforbund nå har bestemt seg for å satse mer på parasykling. 


Per Orderud syklet inn til seier i klassen M65-69 i Nordsjørittet! Terrengsykkelrittet er Norges nest lengste med sine 91 km mellom Egersund og Sandnes, og Orderud vant klassen sin med god margin blant 84 startende. 


Cathrine Årstad Olsen tok seieren  i K Elite i Hedmarksvidda rundt.  Terrengsykkelrittet på ca 57 km og har start og mål på Budor, og er også seedingritt til Birken. 


10 karer fra Bingsfoss SK syklet også Vätternrundan. Rittet er verdens største mosjonssykkelløp og går rundt innsjøen Vättern. Rittet er på 300 km og gjengen gjennomførte på respektable 11 timer og 50 minutter.


Gratulerer også til alle andre medlemmer med godt gjennomførte ritt sist helg!


0 Kommentar

Klubbmesterskap BSK 2019

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 18. Jun 2019


I tradisjon tro er vårt offisielle klubbmesterskap en del av Stomperudrittet. Løypa har fått mer av det fantastiske terrenget i Sørum. Sykkelforbundet har også tildelt rittet NM Terreng Maraton. Vi oppfordrer alle BSKère til å delta her. Det kan velges mellom følgende klasser:

  • NM Herrer 91km
  • NM Kvinner 63km
  • NM Master Herrer 63km
  • NM Master Kvinner 49km
  • Tur 31km
  • Trim 20km (primært på veg/grus)
  • Ungdom 15/16 år 31km
  • Ungdom 13/14 år 17km
  • Ungdom 11/12 år 17km

Tradisjonelt er det deltakelse i Tur 31 km som er tellende for voksne utøvere. MEN! Siden det nå er mulig å delta i NM vil også påmelding i disse klassene telle i klubbmesterskapet. Det er da tiden ved 31 km passering som vil gjelde.

Det er også mulig å delta som tilskuer i BSK bakken for å heie på rytterne. Mer info vil komme. 

 

Offisielt klubbemesterskap – Stomperudrittet 17 Aug. 2019, følg link her

 

Videre har vi følgende klubbkonkurranser:

Bukkestyremester 25 Aug. 2019 – Stravabasert tidtaking, se info Bukkestyremester i BSK 2019.pdf

Stinissemester 15 Sept. 2019 – Raskeste syklist i BSK Stirunde denne dag. Se Strava segment her

Spørsmål kan sendes til post@bingsfoss.no eller på Facebook, BingsfossSK.


0 Kommentar

G R A T U L E R E R til John Harald Hellesvik

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 11. Jun 2019


G R A T U L E R E R til John Harald Hellesvik med seier i klasse M40-44 i Sport 1-rittet Harestua! 

Rittet, som er et 10-km temproritt, ble gjort som en rittgjennomkjøring for å samle erfaring i oppladningen mot NM 29. juni.


"Jeg tok det relativt rolig i dag, og har på ingen måte trappet opp mot dagens ritt. Tvert i mot har jeg hatt beinharde treningsøkter de siste dagene og syklet dagens ritt med 17 watt lavere snitt enn ved siste temproritt jeg deltok i. Det er NM som gjelder for meg, for det er med seier der jeg kvalifiserer meg til VM masters i Polen i slutten av august. Jeg gjør stadig nye erfaringer ved ritt, spesielt ifbm planleggingen på rittdagen. Jeg har ofte dårlig tid, selv om alt er klargjort dagen før, og det er verdifull erfaring og ta med seg inn mot NM og forhåpentligvis VM. Rittet på Harestua i dag startet uten at jeg hadde rukket oppvarming, da jeg nok en gang var sent fremme, forteller John Harald med et smil."


Bingsfoss SK er uten tvil både stolte og spente på John Haralds vegne, og gleder oss veldig til å følge han i NM som går i Bergen 29. juni. Fra resultatlistene i dag ser vi at han i tillegg til seier i dag, også ligger svært godt an om vi ser alle klassene under ett. Han ble kun slått av èn rytter med 13 sekunder i mastersklassene, og ser vi resultatet hans inn mot proffene i seniorklassen, så ville han havnet på en 7. plass. Det er råsterkt med tanke på at han hadde mye å gå på i dag. Gratulerer så mye, og lykke til videre!


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline