Blaker Sparebank tar 3 nye år som hovedsponsor for Bingsfoss SK!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 28. Sep 2019

Blaker Sparebank har nylig signert en ny avtale som hovedsponsor for Bingsfoss SK! 

Onsdag forrige uke skulle salgs- og markedssjef Lars Eugen Andresen overraske barn og ungdom på sesongavslutningen med den gode nyheten om at klubben får tilskudd på 25.000 kr i året i tre nye år! I stedet overrasket han enda mer med å dukke opp med en jubileumsbursdagsgave i tillegg! Både styreleder Ludovic Pochon-Guerin, og ansvarlig for barn og ungdom, Christine Abbott, kunne juble sammen med små og store som var samlet i Texasdalen for sesongavslutning. 

Klubben gleder seg over at det gode samarbeidet fortsetter, og er svært takknemlige for støtten Blaker Sparebank gir! I tillegg til å forlenge avtalen med støtte til klubben, tilbyr banken også gode betingelser på lån og forsikring for klubbens medlemmer. 0 Kommentar

Jubileumsfeiring "tre dager til ende"!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 25. Sep 2019

Litt på forskudd av selve fødselsdagen 8. november, feiret Bingsfoss SK sitt 40-årsjubileum sist helg. Det ble en storstilt feiring for medlemmer, venner av klubben og nærmiljøet generelt, med jubileumsmiddag på Meierigården og bursdagsfest i Texasdalen!

Fredag var medlemmer og æresmedlemmer samlet til middag, og i tillegg til god mat og drikke, fikk gjestene gleden av å høre æresmedlem John Bringsli fortelle om klubbens historie. Han satt selv som styreleder gjennom 15 år, og hadde mange gode historier og bilder å dele. Arvid Næss og Svein Berg var også tilstede. De er begge æresmedlemmer og har vært med klubben fra oppstarten i 1979.

Det ble utdelt medaljer og premier til årets klubbmestere (http://www.bingsfoss.no/blog/post/149432/arets-klubbmestere-og-ovrige-medaljevinnere?ispage=true ), samt en ekstra oppmerksomhet til Norgesmesterne våre Cathrine Årstad Olsen og John Harald Hellesvik. I tillegg fikk Monica Hedlund, John Hedlund, Stig Olsen og Tore Stuedahl (ikke tilstede) en oppmerksomhet for respektive prestasjoner og/eller innsats i klubben. 

Det ble en trivelig kveld for alle gjester, og en flott markering av jubileet!

Gjennom hele helgen var store deler av medlemsmassen engasjert i forberedelsene til den store bursdagsfesten i Texasdalen. Dugnadsmaskineriet i klubben fikk virkelig vist seg frem, og laginnsatsen var formidabel! Det var henting av utstyr, rigging av scene, telt og annet, kakebaking, nattvakt, og mye, mye mer! Resultatet ble en fantastisk feiring for hele nærmiljøet, medlemmer og venner av klubben, store og små! Værgudene var med oss, og etter en tåkelagt morgen, brøt sola igjennom om ga oss "prikken over i`en" på et arrangement fullspekket av aktiviteter og underholdning.

Ordfører Marianne Grimstad Hansen kastet glans over åpningen av bursdagfesten med en svært hyggelig tale, og en gave til klubben på 10.000kr. Sørumsand skolemusikkorps spilte, og delte senere ut gratis sukkerspinn til de som ville ha. Vi hadde besøk av Klovnen VirrVarr, Midtlivskrise i lycra og sykkelshowet til Eirik Ulltang! Gjestene kunne delta på sykkelrebus, og de kunne prøve sykler fra Merida som sammen med Intersport Kløfta hadde stand under arrangementet. Bærum og omegn cykleklubb hadde lånt oss bmx-sykler som store og små kunne prøve i pumptracken, noe som var en stor suksess!

Våre sponsorer og samarbeidspartnere Blaker Sparebank, Trento, Intersport Kløfta, Maxbo, Original Team Wear og Døhlen Dekor bidro blant annet med uttrekkspremier, og nærmiljøet ved Interoptik Nordfonn, Kiwi, Rema 1000 og Bunnpris bidro med premier og noe å spise og drikke. Tusen takk til dere alle sammen!

Vi takker alle som har bidratt til markeringen av vårt jubileum! Det har vært en fantastisk helg, som forhåpentligvis gir mange gode minner for fremtiden! 


0 Kommentar

Årets klubbmestere og øvrige medaljevinnere

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 25. Sep 2019

Årets klubbmestere, samt øvrige medaljevinnere, ble behørig feiret under klubbens jubileumsmiddag på Meierigården sist helg. 

Klubbmesterskapet i terreng ble holdt under Stomperudrittet i august, og klubbmesterskapet på sti ble avholdt nå i september i Monsrud stirunde. Bukkestyremesterskapet ble avlyst grunnet få påmeldte. 

Pokaler:

Årets Birkebeiner: Cathrine Årstad Olsen

Årets landeveisyklist: John Harald Hellesvik

Klubbmester raskeste rytter: Stian Finneide

Terreng:

Kvinner 20-50

 1. Cathrine Årstad Olsen

Menn 20-50

 1. Stian Finneide
 2. Gunnar Thorvaldsen Abrahamsrud
 3. Ludovic Pochon-Guerin

Menn 50-60

 1. Erlend Edvartsen
 2. Lasse Bakken
 3. Edvin Johnsen

Menn 60+

 1. Hans Flaen
 2. Trond Løfsgaard
 3. John Raastad

Sti:

Kvinner

 1. Cathrine Årstad Olsen
 2. Christine Abbott

Menn

 1. Edvin Johnsen
 2. Odd Erik Ringstad
 3. Gunnar Thorvaldsen Abrahamsrud

0 Kommentar

Hellesvik storfornøyd med VM Masters i Polen!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 2. Sep 2019

John Harald Hellesvik har denne uken gjennomført tempo og landeveisritt i VM Masters i Polen, og er i skrivende stund på vei hjem til Norge og Sørumsand.

Dagens landeveisritt ble nok en opptur for Bingsfoss-syklisten, og han plasserte seg midt på resultatlista på lik linje med temporittet som gikk sist torsdag. Småsliten i beina og med ønske om å skulle hatt en sjåfør hjemover, så er det allikevel en smørblid og superfornøyd spreking vi får et referat fra i kveld.

"Jeg er helt utrolig fornøyd, og dette har virkelig gått over all forventning!" forteller han lattermildt. "Det har vært et flott arrangement, og det har vært utrolig godt å ha familien her som støtte. Været har vært som "i syden", så en god del varmere enn hva jeg er vant til å sykle i, men stemningen og publikum langs løypa har vært fantastisk! Det har virkelig vært en stor opplevelse å få delta her!"

John Harald forteller at dagens ritt på 150km gikk i paddeflatt terreng, men likt med tempoløypa så var det også her flere steder med fryktelig dårlig asfaltdekke. Han kjente seg frisk og sterk underveis, men ble noe defensiv pga forholdene. Han var fast bestemt på å gjennomføre uten uhell, noe han så at mange andre ikke var like heldig med å unngå.

Nå er det hjem til barn, hus, jobb og restitusjon, for så å begynne planleggingen av sesongen 2020. Neste år er det nemlig VM i Canada, og går alt etter planen så står John Harald på startstreken også der! I mellomtiden gleder vi oss over prestasjonene hans i Polen og til å få han hjem til Bingsfoss hvor han også er barnetrener.

Gratulerer så mye John Harald! Vi er utrolig stolt av deg!


0 Kommentar

Barne- og ungdomsbirken

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 2. Sep 2019

Søndag var det barn og ungdom sin dag i Birken! Bingsfoss SK var godt representert med 7 ryttere på startstreken i henholdsvis barnebirken og ungdomsbirken, og konkurrerte med andre utøvere fra hele landet. I likhet med alle mosjonister og eliteutøvere som syklet over fjellet lørdag, kan disse nå med rette kalle seg for ekte Birkebeinere!

Utøverne som stilte til start i dag var Sivert Lindblad Vårum, Kevin Touya, Kristian Mjelland, Philip Pochon-Guerin, Paulus Elias Weydahl Juliussen og brødrene Andreas og Mathias Lade. Sistnevnte har også gjennomført ungdomsbirken på ski og løp tidligere i år, og fullførte dermed Birkebeinertrippelen!

Alle deltagerne er svært godt fornøyd med dagens ritt, og selv med litt sølete underlag så slapp de i alle fall unna regnværet som dro over tidligere denne morgenen.

To av gutta, Philip og Kristian, hadde på forhånd bestemt seg for å sykle sammen. Det var en avgjørelse de begge var godt fornøyd med da de kom i mål.

Vi gratulerer dere alle med godt gjennomførte ritt, og håper at andre barn og ungdom lar seg inspirere og blir med til neste år!


0 Kommentar

Gull til Cathrine Årstad Olsen og Monica Hedlund, og sølv til Per Kristian Orderud i Birken!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 1. Sep 2019

Årets store sykkelfest fra Rena til Lillehammer er igjen gjennomført for mange ryttere fra Bingsfoss! Hele 28 av våre medlemmer deltok på den 86 km lange turen fra Rena til Lillehammer med sekk på ryggen, og hjem til Bingsfoss og Sørumsand/Nes kommer det hele 3 medaljer! Det er jo helt fantastisk!

Cathrine Årstad Olsen stilte i K elite, og med tiden 03.21 fulgte hun opp seieren i NM/Stomperud for 2 uker siden med nok et gull i klassen K45-49! Cathrine selv er storfornøyd og sier det er over all forventning! «Det er helt utrolig gøy å avslutte sesongen med klasseseier i Birken! Det har vært tungt etter NM, og det var veldig tungt i starten i dag også. Det er først etter passering i Djuposet at det virkelig løsner. Jeg blir liggende i en gruppe med 6-7 damer, og vi samarbeider godt over fjellet og i rulle i lettere terreng. Resultatet er virkelig langt over hva jeg hadde forventet!» forteller en lykkelig Bingsfossrytter og Norgesmester! Og vi tillater oss å nevne at Nesbuingen endte på en fantastisk 13.plass totalt i eliteklassen for kvinner!

En annen gullvinner på dagens ritt er Monica Hedlund som stilte i FHK-klassen. Hun hadde håp om ny personlig rekord i dag, men teknisk trøbbel og værforhold ville det annerledes. «Jeg måtte ha sykkelen til reperasjon 4 ganger, men var klar over at jeg bare trengte å fullføre for å vinne klassen, så det var nok motivasjon til å kjempe videre» forteller hun.

I klassen M65-69 tok Per Kristian Orderud en fantastisk 2.plass med tiden 03.19! Det er kun drøye halvannet minutt bak klassevinneren, og den nest beste tiden av alle BSK-ryttere i dag! Per forteller at han er svært fornøyd med dagen! «Det var veldig morsomt å havne på pallen! Det gikk dessverre litt for sakte fra Sjusjøen til mål, noe som var litt ergerlig siden jeg lå i teten mesteparten av rittet. Uansett så gikk det over all forventning, og jeg var også heldig med været og fikk kun litt nedbør.» Klubbkamerat Stian Finneide, som for øvrig var raskeste Bingsfosser i dag, er ekstremt imponert over Orderuds tid! «Jeg må virkelig gratulere Per og alle andre Bingsfossere som har stilt til start i dag!» sier Stian i kveld! Han forteller at vær, føreforhold og noen avgjørelser underveis gjorde at det ikke ble noen personlig rekord for han, men han er allikevel veldig fornøyd med egen tid og innsats.

Trond Meckelborg Rognerud (M45-49) og kona Jane Thøgersen (K45-49) forteller begge om en fin, men litt værutsatt tur over fjellet i dag. Trond hadde et forsiktig fall rett før målgang, med er fornøyd med dagens gjennomføring under litt klinete forhold. Jane er enig i at forholdene var noe krevende og at underlaget var sugende, men alt i alt godt og varmt selv med noen regndråper og mye vind. Det må jo også nevnes at Jane, som virkelig har fått fart på sykkelen siste året, i dag perset med hele 52 minutter! «Det blir kanskje ikke helt riktig å sammenligne med tiden jeg hadde i 2016, men nå er målet definitivt å perse med enda noen minutter neste gang og forhåpentligvis gjennomføre på under 4 timer!». Vi kan jo ikke annet enn å si at vi er helt overbevist om at Jane når nettopp det målet!

Det var flere som satte personlige rekorder i dag, og med tiden 03.54 syklet Arild Hartmann (M45-49) inn til årets store mål, nemlig å fullføre under 4 timer! Arild forteller at han var mentalt innstilt på at dette skulle han klare! «Jeg startet bra og var på Skramstadsætra på 40 min. Da tenkte jeg at dette går, jeg har dagen! Før jeg visste ordet av det var jeg i Rosinbakken, og det gikk fortsatt veldig bra. Jeg tenkte at jeg måtte «safe» inn til mål, men så kom vinden i form av en vegg på toppen av Rosinbakken! Hastigheten falt som en stein, og jeg ble seriøst bekymret for at målsetningen min skulle ryke. Heldigvis er jeg sta, og med høyere puls på slettene enn i Rosinbakken, kunne jeg lykkelig rulle inn over mål til ny PR!» Arild forteller avslutningsvis at han er superfornøyd med dagen, noe vi fullt ut kan forstå!

En gjeng «eldre herrer» (som de selv karakteriserer seg som) har også stort sett kommet seg helskinnet gjennom dagens ritt. For Terje Langørgen (som dessverre måtte bryte etter et fall), Helge Eliassen, Morten Holterhuset, Erling Evensen og Øyvind Hagen er Birken en lang tradisjon. Morten syklet for 20. gang i dag, og Øyvind for 23. gang. Fra hytta til støtteapparatet på Sjusjøen forteller de at årets ritt var en tøff opplevelse med fuktig underlag, litt regn og kraftig motvind over Sjusjøen. «Vi startet i forskjellige grupper pga tidligere resultater, så sånn sett syklet vi jo individuelt» forteller Øyvind. Gjengen sier at det viktigste tross alt er å holde seg litt i form og samtidig ha det sosialt. «Med Bingsfossdrakta på, samles vi mosjonistene for felles trening, og fellestreningene fører igjen til at noen av oss setter oss mål med deltagelse på ritt på enten landevei eller MTB. Birken er vel fortsatt det største rittet i Norge som har blitt en fin tradisjon for oss.» Støtteapparatet er det heller ikke noe å utsette på, skal vi tro gjengen som i kveld hygger seg med et glass vin! Med overnatting på Rena hos klubbkollega Rune Rødin, og med støtte fra Christian Kjustad som har stilt opp i en årrekke så er alt «tima og tilrettelagt» når gjengen etter målgang samles hos Dag Nor på Sjusjøen. Gjengen ser ut til å være godt fornøyd med dagens ritt, og gir en ekstra klapp på skulderen til Erling som i dag tok merket i M60-65!

Vi vil gratulere alle våre ryttere som startet og som gjennomførte dagens Birkebeinerritt! Dere er en fantastisk gjeng!

Gull til Cathrine Årstad Olsen i K 45-49

Monica Hedlund 


 Arild Hartmann på vei inn mot mål til PR!


De «eldre herrer» før start i Rena.0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline