Blaker Sparebank tar 3 nye år som hovedsponsor for Bingsfoss SK!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 28. Sep 2019

Blaker Sparebank har nylig signert en ny avtale som hovedsponsor for Bingsfoss SK! 

Onsdag forrige uke skulle salgs- og markedssjef Lars Eugen Andresen overraske barn og ungdom på sesongavslutningen med den gode nyheten om at klubben får tilskudd på 25.000 kr i året i tre nye år! I stedet overrasket han enda mer med å dukke opp med en jubileumsbursdagsgave i tillegg! Både styreleder Ludovic Pochon-Guerin, og ansvarlig for barn og ungdom, Christine Abbott, kunne juble sammen med små og store som var samlet i Texasdalen for sesongavslutning. 

Klubben gleder seg over at det gode samarbeidet fortsetter, og er svært takknemlige for støtten Blaker Sparebank gir! I tillegg til å forlenge avtalen med støtte til klubben, tilbyr banken også gode betingelser på lån og forsikring for klubbens medlemmer. 0 Kommentar

Jubileumsfeiring "tre dager til ende"!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 25. Sep 2019

Litt på forskudd av selve fødselsdagen 8. november, feiret Bingsfoss SK sitt 40-årsjubileum sist helg. Det ble en storstilt feiring for medlemmer, venner av klubben og nærmiljøet generelt, med jubileumsmiddag på Meierigården og bursdagsfest i Texasdalen!

Fredag var medlemmer og æresmedlemmer samlet til middag, og i tillegg til god mat og drikke, fikk gjestene gleden av å høre æresmedlem John Bringsli fortelle om klubbens historie. Han satt selv som styreleder gjennom 15 år, og hadde mange gode historier og bilder å dele. Arvid Næss og Svein Berg var også tilstede. De er begge æresmedlemmer og har vært med klubben fra oppstarten i 1979.

Det ble utdelt medaljer og premier til årets klubbmestere (http://www.bingsfoss.no/blog/post/149432/arets-klubbmestere-og-ovrige-medaljevinnere?ispage=true ), samt en ekstra oppmerksomhet til Norgesmesterne våre Cathrine Årstad Olsen og John Harald Hellesvik. I tillegg fikk Monica Hedlund, John Hedlund, Stig Olsen og Tore Stuedahl (ikke tilstede) en oppmerksomhet for respektive prestasjoner og/eller innsats i klubben. 

Det ble en trivelig kveld for alle gjester, og en flott markering av jubileet!

Gjennom hele helgen var store deler av medlemsmassen engasjert i forberedelsene til den store bursdagsfesten i Texasdalen. Dugnadsmaskineriet i klubben fikk virkelig vist seg frem, og laginnsatsen var formidabel! Det var henting av utstyr, rigging av scene, telt og annet, kakebaking, nattvakt, og mye, mye mer! Resultatet ble en fantastisk feiring for hele nærmiljøet, medlemmer og venner av klubben, store og små! Værgudene var med oss, og etter en tåkelagt morgen, brøt sola igjennom om ga oss "prikken over i`en" på et arrangement fullspekket av aktiviteter og underholdning.

Ordfører Marianne Grimstad Hansen kastet glans over åpningen av bursdagfesten med en svært hyggelig tale, og en gave til klubben på 10.000kr. Sørumsand skolemusikkorps spilte, og delte senere ut gratis sukkerspinn til de som ville ha. Vi hadde besøk av Klovnen VirrVarr, Midtlivskrise i lycra og sykkelshowet til Eirik Ulltang! Gjestene kunne delta på sykkelrebus, og de kunne prøve sykler fra Merida som sammen med Intersport Kløfta hadde stand under arrangementet. Bærum og omegn cykleklubb hadde lånt oss bmx-sykler som store og små kunne prøve i pumptracken, noe som var en stor suksess!

Våre sponsorer og samarbeidspartnere Blaker Sparebank, Trento, Intersport Kløfta, Maxbo, Original Team Wear og Døhlen Dekor bidro blant annet med uttrekkspremier, og nærmiljøet ved Interoptik Nordfonn, Kiwi, Rema 1000 og Bunnpris bidro med premier og noe å spise og drikke. Tusen takk til dere alle sammen!

Vi takker alle som har bidratt til markeringen av vårt jubileum! Det har vært en fantastisk helg, som forhåpentligvis gir mange gode minner for fremtiden! 


0 Kommentar

Årets klubbmestere og øvrige medaljevinnere

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 25. Sep 2019

Årets klubbmestere, samt øvrige medaljevinnere, ble behørig feiret under klubbens jubileumsmiddag på Meierigården sist helg. 

Klubbmesterskapet i terreng ble holdt under Stomperudrittet i august, og klubbmesterskapet på sti ble avholdt nå i september i Monsrud stirunde. Bukkestyremesterskapet ble avlyst grunnet få påmeldte. 

Pokaler:

Årets Birkebeiner: Cathrine Årstad Olsen

Årets landeveisyklist: John Harald Hellesvik

Klubbmester raskeste rytter: Stian Finneide

Terreng:

Kvinner 20-50

 1. Cathrine Årstad Olsen

Menn 20-50

 1. Stian Finneide
 2. Gunnar Thorvaldsen Abrahamsrud
 3. Ludovic Pochon-Guerin

Menn 50-60

 1. Erlend Edvartsen
 2. Lasse Bakken
 3. Edvin Johnsen

Menn 60+

 1. Hans Flaen
 2. Trond Løfsgaard
 3. John Raastad

Sti:

Kvinner

 1. Cathrine Årstad Olsen
 2. Christine Abbott

Menn

 1. Edvin Johnsen
 2. Odd Erik Ringstad
 3. Gunnar Thorvaldsen Abrahamsrud

0 Kommentar

Hengeren - nå med reklame!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 7. Apr 2016

Vår gamle og velbrukte henger har nå blitt freshet opp med Team Blaker Sparebanks logo og sponsornavn. Hengeren er mye i bruk, og med oss på de fleste ritt. Det er selvfølgelig viktig for oss å promotere våre sponsorer mest og best mulig.


Takk til vår nye sponsor, Døhlen Dekor, for rask levering og ikke minst godt utført arbeid! Kan absolutt anbefales.


0 Kommentar

Dokumenter til årsmøtet

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 22. Feb 2016

På vedlagte link finnes dokumenter for årsmøtet.

Årsmøtedokumenter 2016


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline