Treningsplaner for senior landevei og terreng

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 30. Mar 2015

Hei sykkelvenner!
Vi starter 2015 sesongen på Skjærtorsdag med en rolig langtur med trening både for terreng og landevei Treningsplaner finner du på de forskjellige gruppene.

Vi starter litt rolig med oppmøte torsdag og mandag kl 11. Deretter blir oppmøtetidene frem til mai: Kl 18:00 på tirsdag / torsdag, kl 10:00 på lørdag for sti og kl 10:00 på søndag for både grus og landevei.

Gunnar A
Sportsdirektør tur og trimTreningsplan Grus
Treningsplan landevei 2015


0 Kommentar

Tur og Trim tilbud i Bingsfoss Sykkelklubb

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 31. Jan 2014

Bingsfoss Sykkelklubb har som ambisjon å tilby en gruppe hvor Birken, Styrkeprøven osv ikke har fokus. Det viktigste er å komme seg ut, å ha en positiv opplevelse fra sykkelsetet, ut fra egen ambisjon og fysiske form. For å tilby dette må vi ha med oss "guider" som kan være med å vise frem sykkelsporten og alle sykkelmuligheter som finnes i bygda vår.

Vi satser på å starte opp i begynnelsen av mai med tur og trim gruppen, og det eneste som trengs er en sykkel (fortrinnsvis terrengsykkel), hjelm og litt pågangsmot.

Ønsker du å være med i en guide-ordning, kontakt bjholmen@gmail.com. Hvis mange stiller som guider, vil det kun være nødvendig å stille et to-tre ganger i løpet av året. Vi forventer at de fleste har mulighet til å sette av tid til dette for bidra til et godt tilbud for nye på sykkel.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline