"Trento-bua" er ferdig

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 6. Des 2017

Trento-bua

Under åpningen av Texasdalen sykkelpark lovte Stig Nyengen i Trento oss at de skulle bistå til å få gapahuken bygget i løpet av høsten.  Og med stor innsats siste uken står den nå ferdig til bruk, med benker og grillplasser rett utenfor.  Vi takker Stig/Trento, Sørumsand Industribygg v/Morten og kollegaer samt Anders Kjensjord for materialer til bygget.  

0 Kommentar

Bingsfoss sykkelklubb overleverer sykler til kommunen og Lions

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 25. Okt 2017


Styreleder Jane Thøgersen og konsulent i Sørum kommune Torunn Raths med noen av syklene som overrekkes til kommunen.

Bingsfoss sykkelklubb har siden i våres samlet inn sykler som skal gis til flyktninger og andre vanskeligstilte. Innsamlingen er gjort i samarbeid med Sørum kommune og Lions, som vil gi syklene videre til aktuelle barn og voksne. Vi takker alle våre givere, og gleder oss over at syklene får nytt liv hos noen som trenger dem. 

 

Vi tar fortsatt i mot sykler. Har du en stående så ta kontakt! Syklene må være i god stand, da vi ikke kan ha kostnader utover den servicen vi selv kan utføre. 


0 Kommentar

Landeveissykler til utlån/utleie

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 20. Okt 2017

Bingsfoss SK gjorde tidligere i år et innkjøp av landeveissykler for utlån til ungdom og unge voksne i rekrutteringsøyemed. Noen av syklene er pr i dag ikke utlånt, og klubben ønsker derfor å tilby øvrige medlemmer å leie syklene i perioden frem til mars. Vi har størrelse 52/54/56, og det vil kreves en leiesum på kr. 200,- pr mnd for medlemmer over 25 år. Medlemmer under 25 år vil få låne syklene. Felles for alle er at det er krav om at syklene må leveres til vår samarbeidspartner Foss sport for service og nullstilling før tilbakelevering. Denne kostnaden må låne-/leietager stå for. 

Dersom du er interessert i å låne/leie sykkel, ta kontakt med Jan Myhrvold på email janmyhrvold@live.no eller på telefon 917 19 547.


0 Kommentar

5. trinn ved Sørumsand skole på besøk i Texasdalen sykkelpark

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 22. Sep 2017

Denne uken hadde hele 5. trinn på Sørumsand skole sykkeldag. Målet var at elevene skulle praktisere trygg bruk av sykkel i stor gruppe, følge trafikkreglene og lese skilt, samt klare å sykle en teknisk løype. Rundt 60 elever syklet fra Sørumsand skole til Sørum skole, hvor de spiste lunsj og fikk leke litt i skolegården. På vei tilbake la de turen innom den nye sykkelparken i Sørumsand. Der møtte elevene trener i barne- og ungdomsgruppa til Bingsfoss sykkelklubb, Christine Abbott. Elevene fikk en innføring i kjørereglene til sykkelparken, før de ivrige og entusiastiske prøvde seg i både pumptracken og i stiløypa. Flere av elevene var der for første gang, og det var høylydt og god stemning i hele parken! Lærerne på trinnet hadde heller ikke vært i sykkelparken tidligere, og var overasket over hvor fint det var blitt der. De håper å kunne legge flere sykkeldager og gymtimer til parken i fremtiden. Abbott oppfordrer andre skoleklasser om å bruke sykkelparken på dagtid. "Vi synes det er positivt om flere vil bruke Texasdalen i skoletiden. Det er fine muligheter for ferdighetstrening, og ikke minst for å få en god treningsøkt!" Hun oppfordrer interesserte til å ta kontakt med sykkelklubben i forkant, slik at de kan gi nødvendig sikkerhetsinformasjon. Texasdalen sykkelpark er åpen for alle, men det betyr ikke at den passer for alle. Sikkerhet er viktig for oss, avslutter hun.


0 Kommentar

Stomperudrittet 2017

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 9. Sep 2017

Årets Stomperudritt gikk av stabelen i det som kanskje var tidenes våteste løype! Bingsfoss stilte med totalt 41 ryttere fordelt på de fleste klassene fra barneritt til master. Som vanlig arrangerer BSK sitt klubbmesterskap  i Stomperudrittet, og årets klubbmestere på distanse 40 km ble Mari Bårdseng (K20-49), Stian Finneide (M20-49) og Hans Flaen (M50+). Vi gratulerer alle med fantastisk innsats i det som av flere blir betegnet som det tøffeste Stomperudrittet noen gang!

Barn og ungdom markerte seg godt i dagens ritt og stilte med hele 29 ryttere! Det lover godt for klubbens fremtid! Vi gratulerer alle med innsatsen og gleder oss til å følge dere videre!


0 Kommentar

Takk til ferdigplen.no

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 28. Aug 2017

Vi vil rette en stor takk til www.ferdigplen.no for sponsing av gress til pumptracken vår i Texasdalen! I forbindelse med klargjøring av vår offisielle åpning, så ønsket vi et 'friskt innslag' i all grusen, og vi bestemte oss for å legge gress. Etter en telefon til Ferdigplen, en del av Jakhellngruppen, så fikk vi den superhyggelige beskjeden om at de ville sponse oss med ferdigplen! Vi er veldig, veldig fornøyde med resultatet, og meget takknemlige for den supre gaven til sykkelparken vår!

http://www.ferdigplen.no/hjem
0 Kommentar

Texasdalen sykkelpark åpnet 20.08.17

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 22. Aug 2017

Texasdalen sykkelpark med terrengløype og pumptrack ble offisielt åpnet søndag 20.08.17. Rundt 200 personer møtte opp for å feire dagen med klubben. Tusen takk til alle som deltok på den flotte åpningen. Takk også til alle som bidro med mat og drikke.

Følg oss på Facebook https://www.facebook.com/bings... og på Instagram: https://www.instagram.com/texa...


0 Kommentar

Pumptrack er ferdigbygd, husk åpning 20/8

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 4. Aug 2017


Da er endelig pumptracken ferdig, og vi nærmer oss åpning av Texasdalen terrengsykkelpark.  Etter prøvekjøring i går er banen godkjent både av barn og voksne, så dette blir knall.  Innspurten inn mot åpningen 20/8 nå blir ferdigstillelse av et par doseringer oppe i Mosquito Valley, alternativ sti opp mot barnehagesletta og generell rydding.  Vi har også planer om å få planert ut til gapahuk ved inngangen til parken.  Takk så langt til alle som har bidratt, både med arbeid, utstyr og annen bistand!  Vi oppfordrer også alle til å teste både Pumptracken og terrengsykkelbanen..


0 Kommentar

Sørum Enduro gjennomført

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 31. Jul 2017


Sørum Enduro ble gjennomført i helgen med god deltagelse.  Rittet ble en maraton med hele 14 etapper spred utover Sørumsand, Blaker og Rånåsfoss.  Dameklassen ble vunnet av Christine Abbott, med Tone Krogstad/Blaker på annen plass.  Vinner av herreklassen ble Ole Christian Fagerli, som stort sett satt rekorder på neste alle segmenter, men også Bingsfoss ryttere kjørte bra, og plasserte seg helt i toppen.  Marius Wilberg ble nummer tre, og Kjetil Marki-Madsen ble nummer fire.  På annenplass kom Blaker-rytter Ken Evensen.  Mellom etappene ble det tid til mye sosialt og på lørdagskvelden stilte Marius sin gapahuk til disposisjon for mer eller mindre gode analyser av dagens etapper.  


0 Kommentar

Gratulerer til John Arne Holtop med 3. plass i NM Master klasse M60

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 2. Jul 2017

John Arne Holtop som sykler for Bingsfoss SK, tok i går bronse i NM i maraton master i klassen M60. NM i maraton ble i år avholdt på Skeikampen som en del av Bukkerittet 1. Juli. Rittet er kjent som et hardt ritt og inneholder store mengder sti. Bingsfoss sykkelklubb ønsker å gratulere John Arne Holtop med en flott 3. plass og bronse i NM Master M60


0 Kommentar

Tour de Bingsfoss lørdag 10. juni. Gratis sykkelritt for barn

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 31. Mai 2017

I forbindelse med Sørumsanddagene inviterer Bingsfoss sykkelklubb til sykkelritt lørdag 10. juni kl 10. Alle barn opp til 10 år (5.klasse) kan delta.

Det blir laget en løypetrase for de minste med trehjulssykkel, og en løypetrasé for de større barna. Det vil være vakter underveis i løypa som passer på at alle sykler riktig og får en god opplevelse.

Deltagelse er gratis og påmelding kan gjøres ved vår stand fra kl. 09.00-09.45. Det er selvfølgelig premier til alle barna som fullfører!

Vi ønsker alle velkommen innom Bingsfoss sykkelklubb sin stand scenen v/ Blaker Sparebank lørdag 10.juni Kl. 9.000 Kommentar

Spillemidler på plass - klart for ferdigstillelse i Texasdalen

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 31. Mai 2017

30/5-2017, en milepæl i Texasdalen prosjektet. Fylkestinget har vedtatt (og fulgt Sørum Kommunes innstilling) at vi får spillemidler til våre to prosjekter i Texasdalen. Vi har fått totalt noe over 331 000,- som spillemidler, og 100 000,- i kommunal medfinansiering. Dette gjør at vi får ferdigstilt hele prosjektet i år, også mest sansynlig med lys for BMX bane og akebakke. Utbetaling av midlene er foreløpig ikke kjent, men vi ser ikke nå at noe skal forsinke prosjektet,og åpning vil være i slutten av august. Vi vil igjen takke Pål Thoreid for bistand i forhold til utarbeidelse av søknad, uvurderlig... Sørum Kommune for god støtte i prosjektet og Fylket for endelig tildeling. I tillegg er vi også veldig takknemlige til Gjensidigestiftelsen for midlene som gjorde det mulig å i det hele tatt starte opp prosjektet (265 000,-)


Før sommerferien nå blir såla til BMX banen, og litt pyntearbeid gjennomført av entrepenør. Vi vil parallelt fortsette forbedringen (eller forvanskligen..) av terrengsykkelløypa.


Vi håper fortsatt mange vil være med på dugnader, og være med på utviklingen av anlegget.0 Kommentar

Stor dugnadsinnsats i Texasdalen

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 27. Mai 2017

Dagens dugnadsgjeng med velfortjent kaffepause etter effektiv jobbing med fliskutting og bygging av elementer.


På dugnadene til nå i år har det vært fokus på å få tynnet ut skog og startet på bygging av elementer i løypa. Entrepenør Edvardsen har kommet godt i gang med ferdigstilling av sålen hvor BMX banen skal være. Spillemiddelsøknaden skal opp til godkjenning i Fylkestinget 20.5, og vi har beholdt prioritet og det er innstilt på godkjenning. Når dette er på plass er det bare å gi gass videre.

Vi trenger fortsatt et snekkerlag som kan ta på seg å drive prosjektet med en gapahuk (med hjelp av resten av klubben).


0 Kommentar

Merkingen av Sørumsandmarka i gang

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 25. Mai 2017

Takket være godt initativ fra Anders Kjensjord er det nå snart ferdig merket mange alternative turløyper i Sørumsand marka. I dag er det gjort merking på snuplassen på Damtjernvegen, Breidmåsan Vest og Breidmåsen (midt). Det står igjen noe opp mot Igletjern. Vi håper mange har glede av den utbedrede merkingen. Samtidig takker Anders Sørum Kommune for støtte til kjøp av skilt og velvilje fra grunneierne. Takk også til Total Uteservice og Noractor Glasservice for støtte og lån av utstyr.


På bildet (f.v): Anders Kjensjord, Bjørn Holmen og Bjørn Heggedal


Turforslag I: Parker ved Skogkanten Barnehage, ta Aksel Orderuds vei (grusveien inn ved vanntårnet) over Orderudhytta, ned til Damtjern og til venstre mot Breidmåsan. Ved Breidmåsan er det mange finne grill- (obs skogbrannfare) og kaffeplasser. Mulig å gå rundt og ned igjen ved Orderuddammen eller videre til Monsrud og Igletjern.


Turforslag II: Følg samme løype opp til Breidmåsan, men ta til høyre mot Setervika i krysset. Her kommer du ned til en snuplass på en grusvei. Følg veien 100 meter og ta stien ned til høyre. Da kommer man til Varsjøens sandstrand som egner seg veldig godt til et lite bad :-)


God tur!


0 Kommentar

BINGSFOSS VIL HA FLERE JENTER PÅ HJUL!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 29. Apr 2017

Bingsfoss ønsker seg flere jenter og damer inn i klubben, og håper å bidra til Norges Cykleforbunds mål mot 2020 om å doble antall jenter i sykkelsporten! Vi har tilbud til alle fra 6 år og oppover, både på landevei, grus og sti, og vi satser nå litt ekstra inn mot aldersgruppen 13-16 år med egen jentegruppe. Klubben har blitt tatt opp i NCF sitt prosjekt, og håper å dra med seg nyttige erfaringer derifra for å bygge opp jenteandelen både i klubben, men også i sykkelsporten generelt.

Jane Thøgersen (45), nyvalgt styreleder, sier at klubben i år vil satse ekstra på rekruttering av jenter og damer. Sammen med sine to kvinnelige kollegaer i styret, Cathrine Årstad Olsen og Christine Abbott, håper hun å være en bidragsyter for å motivere jenter og damer i alle aldre og på alle nivå til å finne glede og utfordringer ved sykling.

Jane ble selv aktiv syklist i voksen alder og har trent på sykkel i fire år. Jeg synes det er fint å være i en sykkelklubb fordi man kan møte andre sykkelinteresserte å trene med. Jeg syklet mitt første ritt i fjor. Det var Styrkeprøven fra Gjøvik til Oslo og det gikk kjempebra! Jeg ble nummer to i klassen min og nummer tre av alle kvinnene, forteller Jane. Hun forteller videre at hun syklet Vasan og Birken, begge på fredagsrittene. Det var gøy selv om jeg ikke er så trygg på grus, sier hun med et smil. I år skal jeg sykle Lillehammer-Oslo med et lag fra Bingsfoss, noe jeg gleder meg veldig til.

Cathrine Årstad Olsen (43), nyvalgt styremedlem av året, er per nå klubbens mest meritterte kvinne. Cathrine forteller at hun startet opp med aktiv sykling/sykkelritt i 2009. Grenserittet 2009 var det første rittet hun syklet. Jeg har alltid vært aktiv og drevet med ulike former for idrett, både som aktiv utøver og som mosjonist. Svømming, håndball, løping, ski, sykling og fjellturer for å nevne noe. Årsaken til at det startet da det gjorde, høsten 2008, var faktisk på grunn av mannen min, som meldte seg på Birken 2009. Jeg ble inspirert til å være med, og sammen fikk vi ett treningsmål mot august 2009. Jeg fant fort ut at sykling som trening og konkurranse var noe jeg likte godt, og det at vi begge fant en aktivitet vi kunne drive med sammen har jo også bidratt til at dette har økt i omfang siden 2009. Jeg har innen utgangen av sesongen 2016 tilsammen syklet 50 ritt, både lokalt og lengre unna. Jeg sykler i hovedsak maratongrusritt, men har også tatt på meg hårete utfordringer og gjennomført Ultrabirken (2016), forteller Cathrine.

Cathrine sier at motivasjonen først og fremst drives av opplevelsene hun får av syklingen, både i form av fine treningsøkter hjemme i Norge og i utlandet, og alle de fantastiske sykkelrittene som er. Det er ett fantastisk land vi har, og sykling gir en unik anledning til å oppleve dette. Nærområdene med Kjernsmo, Ulviksjøen og områdene mot Mangen og Bjørknessjøen har gitt utrolig mange fine sykkelopplevelser. Her kan turene varieres i det uendelige, alt etter hvor langt man ønsker å sykle. Hun forteller at resultatene har kommet gradvis, fra å bruke drøyt fem timer på Birken i 2009, til bestetiden på 3.26 og pallplass i K40 i 2014. Jeg har holdt meg skadefri og unngått stygge velt, og har bygd opp treningsgrunnlaget gradvis over flere år. Jeg har også hatt fokus på å trene variert, og jeg har fullført Birkenbeinertrippelen 4 ganger, 2 av gangene har jeg klart merket i både løp, sykkel og ski. Hun håper derfor at hun med sin bakgrunn og erfaring kan være en motivator og bidragsyter for å få flere jenter på hjul i årene som kommer.

Styremedlem og ansvarlig for barn og ungdom, Christine Abbott (43), gleder seg stort over at klubben nå kan få litt drahjelp av NCF- prosjektet «jenter på hjul». Vi har jenter og damer i alle aldre og nivå i Bingsfoss, og med et driftig styre og en særdeles tallrik trenergruppe så håper hun på suksess i rekrutteringsarbeidet som nå er igangsatt. Selv har hun vært med i klubben siden sønnen startet i barnegruppa i 2014. Første året som «vedheng» på barnetreningene, men i 2015 ble hun selv med som trener. Christine ble i 2016 valgt inn i styret, og overtok ansvaret for barn og ungdom i klubben. Dette vervet har hun fortsatt, kombinert med trenerrollen.

Jeg stortrives med oppgavene jeg har i klubben, og jeg synes det er spennende å være med i en så driftig gjeng som jeg opplever at både styret og trenergruppen er. Jeg liker selvfølgelig også å sykle selv, men har ikke vært med på noen ritt annet enn de jeg har syklet med min sønn. Jeg har hovedsakelig syklet på grus, men har det siste året beveget meg mer inn på stisykling. Dette synes jeg er kjempemoro, og håper selvfølgelig at vi blir flere jenter og damer å finne i skogsområdene i og rundt Sørum etter hvert, forteller Christine. For meg så handler det først og fremst om å være ute i skogen og ha det gøy. Det er skikkelig slitsomt, men utrolig moro, så jeg glemmer på en måte at jeg er ute og trener samtidig, sier hun.

Jane, Cathrine og Christine representerer på en måte bredden i klubben, og alle tre håper at de kan være forbilder og bidragsytere til at flere jenter og damer finner frem sykkelen. De synes det er spesielt spennende å se det store aktivitetsnivået blant barn og ungdom i klubben. Vi vil gjøre det vi kan for at ungdomsjentene Maria og Maren (13 år) skal få flere jevngamle med seg i jentegruppa, sier de samstemt. De er imponert over Maren og Maria, og skjønner godt at Ida (9 år) og yngre jenter ser med beundring på disse to. Jentene forteller selv at de trives godt i gruppa og at sykling gir dem både de personlige utfordringene de ønsker, men også et sosialt og godt treningsmiljø hvor det er plass til alle.

Så jenter og damer i alle aldre, nå er det bare å finne frem sykkelen og bli med ut på hjul!

Kontaktpersoner:

Jentegruppe, barn og ungdom: Christine Abbott, c-abbot@online.no

Voksne: Jane Thøgersen, thogersen.jane@gmail.com


0 Kommentar

BINGSFOSS VIL HA FLERE JENTER PÅ HJUL!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 29. Apr 2017

Bingsfoss ønsker seg flere jenter og damer inn i klubben, og håper å bidra til Norges Cykleforbunds mål mot 2020 om å doble antall jenter i sykkelsporten! Vi har tilbud til alle fra 6 år og oppover, både på landevei, grus og sti, og vi satser nå litt ekstra inn mot aldersgruppen 13-16 år med egen jentegruppe. Klubben har blitt tatt opp i NCF sitt prosjekt, og håper å dra med seg nyttige erfaringer derifra for å bygge opp jenteandelen både i klubben, men også i sykkelsporten generelt.

Jane Thøgersen (45), nyvalgt styreleder, sier at klubben i år vil satse ekstra på rekruttering av jenter og damer. Sammen med sine to kvinnelige kollegaer i styret, Cathrine Årstad Olsen og Christine Abbott, håper hun å være en bidragsyter for å motivere jenter og damer i alle aldre og på alle nivå til å finne glede og utfordringer ved sykling.

Jane ble selv aktiv syklist i voksen alder og har trent på sykkel i fire år. Jeg synes det er fint å være i en sykkelklubb fordi man kan møte andre sykkelinteresserte å trene med. Jeg syklet mitt første ritt i fjor. Det var Styrkeprøven fra Gjøvik til Oslo og det gikk kjempebra! Jeg ble nummer to i klassen min og nummer tre av alle kvinnene, forteller Jane. Hun forteller videre at hun syklet Vasan og Birken, begge på fredagsrittene. Det var gøy selv om jeg ikke er så trygg på grus, sier hun med et smil. I år skal jeg sykle Lillehammer-Oslo med et lag fra Bingsfoss, noe jeg gleder meg veldig til.

Cathrine Årstad Olsen (43), nyvalgt styremedlem av året, er per nå klubbens mest meritterte kvinne. Cathrine forteller at hun startet opp med aktiv sykling/sykkelritt i 2009. Grenserittet 2009 var det første rittet hun syklet. Jeg har alltid vært aktiv og drevet med ulike former for idrett, både som aktiv utøver og som mosjonist. Svømming, håndball, løping, ski, sykling og fjellturer for å nevne noe. Årsaken til at det startet da det gjorde, høsten 2008, var faktisk på grunn av mannen min, som meldte seg på Birken 2009. Jeg ble inspirert til å være med, og sammen fikk vi ett treningsmål mot august 2009. Jeg fant fort ut at sykling som trening og konkurranse var noe jeg likte godt, og det at vi begge fant en aktivitet vi kunne drive med sammen har jo også bidratt til at dette har økt i omfang siden 2009. Jeg har innen utgangen av sesongen 2016 tilsammen syklet 50 ritt, både lokalt og lengre unna. Jeg sykler i hovedsak maratongrusritt, men har også tatt på meg hårete utfordringer og gjennomført Ultrabirken (2016), forteller Cathrine.

Cathrine sier at motivasjonen først og fremst drives av opplevelsene hun får av syklingen, både i form av fine treningsøkter hjemme i Norge og i utlandet, og alle de fantastiske sykkelrittene som er. Det er ett fantastisk land vi har, og sykling gir en unik anledning til å oppleve dette. Nærområdene med Kjernsmo, Ulviksjøen og områdene mot Mangen og Bjørknessjøen har gitt utrolig mange fine sykkelopplevelser. Her kan turene varieres i det uendelige, alt etter hvor langt man ønsker å sykle. Hun forteller at resultatene har kommet gradvis, fra å bruke drøyt fem timer på Birken i 2009, til bestetiden på 3.26 og pallplass i K40 i 2014. Jeg har holdt meg skadefri og unngått stygge velt, og har bygd opp treningsgrunnlaget gradvis over flere år. Jeg har også hatt fokus på å trene variert, og jeg har fullført Birkenbeinertrippelen 4 ganger, 2 av gangene har jeg klart merket i både løp, sykkel og ski. Hun håper derfor at hun med sin bakgrunn og erfaring kan være en motivator og bidragsyter for å få flere jenter på hjul i årene som kommer.

Styremedlem og ansvarlig for barn og ungdom, Christine Abbott (43), gleder seg stort over at klubben nå kan få litt drahjelp av NCF- prosjektet «jenter på hjul». Vi har jenter og damer i alle aldre og nivå i Bingsfoss, og med et driftig styre og en særdeles tallrik trenergruppe så håper hun på suksess i rekrutteringsarbeidet som nå er igangsatt. Selv har hun vært med i klubben siden sønnen startet i barnegruppa i 2014. Første året som «vedheng» på barnetreningene, men i 2015 ble hun selv med som trener. Christine ble i 2016 valgt inn i styret, og overtok ansvaret for barn og ungdom i klubben. Dette vervet har hun fortsatt, kombinert med trenerrollen.

Jeg stortrives med oppgavene jeg har i klubben, og jeg synes det er spennende å være med i en så driftig gjeng som jeg opplever at både styret og trenergruppen er. Jeg liker selvfølgelig også å sykle selv, men har ikke vært med på noen ritt annet enn de jeg har syklet med min sønn. Jeg har hovedsakelig syklet på grus, men har det siste året beveget meg mer inn på stisykling. Dette synes jeg er kjempemoro, og håper selvfølgelig at vi blir flere jenter og damer å finne i skogsområdene i og rundt Sørum etter hvert, forteller Christine. For meg så handler det først og fremst om å være ute i skogen og ha det gøy. Det er skikkelig slitsomt, men utrolig moro, så jeg glemmer på en måte at jeg er ute og trener samtidig, sier hun.

Jane, Cathrine og Christine representerer på en måte bredden i klubben, og alle tre håper at de kan være forbilder og bidragsytere til at flere jenter og damer finner frem sykkelen. De synes det er spesielt spennende å se det store aktivitetsnivået blant barn og ungdom i klubben. Vi vil gjøre det vi kan for at ungdomsjentene Maria og Maren (13 år) skal få flere jevngamle med seg i jentegruppa, sier de samstemt. De er imponert over Maren og Maria, og skjønner godt at Ida (9 år) og yngre jenter ser med beundring på disse to. Jentene forteller selv at de trives godt i gruppa og at sykling gir dem både de personlige utfordringene de ønsker, men også et sosialt og godt treningsmiljø hvor det er plass til alle.

Så jenter og damer i alle aldre, nå er det bare å finne frem sykkelen og bli med ut på hjul!

Kontaktpersoner:

Jentegruppe, barn og ungdom: Christine Abbott, c-abbot@online.no

Voksne: Jane Thøgersen, thogersen.jane@gmail.com0 Kommentar

Sykkelsesongen er endelig i gang for for fullt for Bingsfoss barn og ungdom!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 21. Apr 2017


Etter at de eldste hadde et par tjuvstarttreninger før påske, kunne vi onsdag 19.april endelig ønske alle tidligere og nye ryttere velkommen til den offisielle sesongstarten! Selv om deltagere fra et helt årskull er på leirskole, så møtte 44 sykkelglade barn og ungdom opp i flott, men litt kjølig vårvær.

Vi holder åpent for nye deltagere til og med 3.mai. Interesserte kan kontakte Christine Abbott på epost: c-abbot@online.no.0 Kommentar

Treningsplan Landevei for Tur- og mosjonsgruppen 2017

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 31. Mar 2017

https://drive.google.com/open?id=0B22FlpwHaya1MFd1...

Ovenfor er en link til treningsplan landevei for Tur- og mosjonsgruppen (gruppe 2). Dette er en link da vi planlegger å oppdatere planen med ansvarlige, samt ruter i løpet av våren.


Det er treninger tirsdager og torsdager kl 18 og søndager kl 11 ut april. Fra mai trener vi kl 18.30 i ukedagene og kl 10 på søndager. Det er i planen stort sett ikke lagt inn ruter, men man kan ta utgangspunkt i at det i ukedagene blir det litt hardere trening, ofte tur/retur Årnes, mens det er rolige langturer på søndagene. Vi skal forsøke å annonsere rutene på facebook samt sette opp treningsansvarlig, men om en trening ikke er annonsert der er det kun en forglemmelse og treningen skal likevel avvikles som planlagt. Dersom treninger avlyses, av vær- eller andre grunner så vil det annonseres aktivt på Facebooksiden vår.

Det er fint om de som ikke er på facebook sender en epost til Gunnar, så skal vi forsøke å følge opp disse på epost.


0 Kommentar

Medlemskontingent og faktura

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 26. Mar 2017

Til alle medlemmer!

Kort tid etter årsmøtet ble det sendt ut faktura for medlemskontingent. Denne finner du i minidrett, og den ble også sendt som vedlegg til mailen. Dersom du ikke har mottatt denne, kan det være at mailadressen du har registrert ikke lenger er i bruk. Vennligst logg inn på minidrett og oppdater kontaktinformasjonen din, da det er denne informasjonen vårt medlemsregister baserer seg på. Har du spørsmål angående minidrett, kontakt support på tlf.nr. 03615. Har du spørsmål angående faktura, kontakt Christine Abbott, c-abbot@online.no.


0 Kommentar

Bidrag til mer lys i akebakken

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 8. Feb 2017

Bilde tatt av Indre Akershus Blad ved Inger Anne Mjåland

Nærmiljøet setter så stor pris på jobben vi gjør at de velger oss som mottager av midler for lokale tiltak. Denne gangen er det Nyttårsfesten som gir overskuddet fra loddsalget på 12 000,- som bidrag til lysanlegget i akebakken. Vi takker veldig mye for bidraget, og lover at det skal bli brukt godt! På bildet mottar vi pengene fra Øyvind Forset Rannug og Lotta Hall Gussiås. I midten prosjektleder Bjørn Holmen. (Foto: Indre Akershus Blad)


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline