Ceres rittet / Romerike Rundt

Postet av Bingsfoss SK den 4. Mai 2015

Nå førstkommende søndag arrangeres Ceresrittet Mastercup og turrittet Romerike Rundt. Dette er vel det eneste rittet som går gjennom vår kommune slik at jeg oppfordrer alle til å stille opp i dette rittet. Feltet bør jo være dekorert med Bingsfoss-drakter.

Dette er egentlig 3 ritt i ett. Først er det lagkonkurranse med 4 mannslag. Deretter er det Mastercup (det som tidligere het Veterancup). Her startes det i puljer etter aldersklasser slik at det blir litt mindre felt og ikke noe kamp om plassene. Men det går fort nok! Selv skal jeg stille i Mastercup i år.

Etter at alle årsklassene i Master har startet er det klart for turrittet Romerike Rundt. Her er det fellesstart men det er jo ikke noe i veien for å kjøre lagtempo. Morten og Øyvind, hvorfor reise land og strand rundt når dere kan øve inn rullekjøring i ett ritt gjennom bygda? Tenk hvor moro det blir når dere hører jubelbruset gjennom Sørumsand!!!

Start og mål er på Leirsund. Løypa går Leirsund – Lørenfallet – Sørumsand – Hellne – Årnes – Hvam – Rånåsfoss og tilbake til Leirsund. Målgang er oppe på Asak så de som har krefter igjen har mulighet til å legge inn ett rykk i bakken.

Starttider og annen info finner dere på web-siden til Sportsklubben Ceres. Bingsfoss SK kommer til å stille med telt, verktøy og utstyr ved start for å markere at vi er blitt en stor sykkelklubb.

Påmeldingsfrist for Mastercup er 7. mai. Ingen etteranmelding. For turrittet er det mulig å etteranmelde seg inntil 1 time før start.

Håper å se mange av dere til start! Bare ta kontakt hvis dere har noen spørsmål. Videresend denne mailen til andre dere tror kan være interessert.


Vennlig hilsen

Odd JørgenNy, forenklet nettbutikk nå åpen til 31/3

Postet av Bingsfoss SK den 16. Mar 2015

Logg deg inn med Bingsfoss2015, og følg instruksjonene på nettbutikken.
http://teamservice.original.no

Foresatte til barn mellom 6 og 12 år, husk at trøye vil være en del av treningsavgiften, så det trengs ikke bestilles.
Nettbutikken er åpen

Postet av Bingsfoss SK den 18. Feb 2015
Da er nettbutikken åpen. Følg instruksene i vedlagte PDF for å opprette konto og gjøre bestilling. Spørsmål kan stilles til Elin Olsen, mejo1920@hotmail.no.

Fordi mange trenger utstyr levert før Enebakk Rundt, vil nettbutikken stenge Onsdag neste uke. Styret vil komme tilbake til når nettbutikken er åpen neste gang.

Viktig melding til foreldre av barn i 6-12 års gruppen.

I 2015 vil det bli innført treningsavgift på kr.500,-, som vil inkludere en kortermet trøye. Dette vil bli bestilt umidellbart etter de første treningene når vi får oversikt over hvem som er med i år. Andre produkter bestilles på vanlig måte i nettbutikken. Spørsmål rundt dette kan stilles til Hans-Petter Lade.

Viktig melding til Team Blaker Sparebank gruppen

Produkter utover det som er på gruppens fellesbestilling, kjøpes i nettbutikken.
Se også tilsendt epost.

Nettbutikk invitasjon_101107 Bingsfoss SK 25.02.15.pdf