Bingsfossungdommen viser styrke!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 20. Mai 2019

Helgen 21.-23. juni arrangeres Den store styrkeprøven, Trondheim - Oslo. Rittet som sannsynligvis er det mest prestisjefylte man kan gjennomføre som tursyklist, har flere forskjellige distanser, og i år har Bingsfoss sykkelklubb ungdomsgruppe fått dispensasjon til å delta på strekningen Gjøvik – Oslo. Hele 8 ungdommer i alderen 14-16 år, i følge med like mange voksne, skal kjempe seg gjennom 136 km på sykkelsetet. Tre av ungdommene gjennomførte rittet i fjor, og ikke bare ga det mersmak, men det inspirerte også flere i ungdomsgruppa til å være med!


TEAM BINGSFOSS UNG har trent strukturert siden høsten 2018 mot oppgaven som venter om noen uker, og klubbens to store sponsorer og samarbeidspartnere, Blaker Sparebank og Trento Sørumsand, har bidratt stort til gjennomføringen. Gjennom hele høsten, vinteren og frem til påske har gruppa trent spinning på Trento, og etter nyttår fikk gruppa tilrettelagt styrketrening med egen PT (personlig trener). Det har blitt lagt igjen mye svette og energi i treningslokalene i perioden, før gjengen tok frem syklene og startet opp med utetrening like før påske. Hovedtrener for ungdommen, Hans Petter Lade, kan fortelle at nivået på gruppa nå begynner å bli så bra at trenerne – som i all hovedsak er foreldre - begynner å slite med og holde følge. Det lover godt, sier han med et smil!


Lørdag 22. juni stiller 7 gutter, 1 jente og 8 foreldretrenere på startlinja i Gjøvik. Sykler, utstyr, mat og ryttere fraktes i felles buss, sponset av Blaker Sparebank. Klubben er kjempefornøyde og takknemlige for støtten fra nærmiljøsponsorene, sier leder for barne- og ungdomsgruppa Christine Abbott. Bidraget fra Trento Sørumsand og Blaker Sparebank har gitt oss muligheten til å skape et strukturert opplegg og støtteapparat rundt rytterne, og det er uten tvil enklere å få til deltagelsen med slik hjelp!


TEAM BINGSFOSS UNG fortsetter med fellestreninger 3-4 dager i uka frem til rittet, hvor målet er å gjennomføre som et lag, og at alle skal sitte igjen med en god mestringsfølelse.


Klubben er kjempestolte av gruppa! Mange av disse ungdommene har vært med fra starten av for 6 år siden, da barnegruppa ble etablert. Vi håper at både klubbens egne medlemmer og andre fra nærmiljøet vil stå langs løypa og heie de frem!


De som skal delta er Håkon Nordbø, Sondre Nordbø, Kevin Touya, Mathias Lade, Sebastian Smedby, Maria Reuter, Audun Dahl-Jensen, Philip Pochon-Guerin. Trenere/foreldre som følger er Hans Petter Lade, Vegard Vangen, Morten Jensen, Leif Nordbø, Laurent Touya, Bendik Ekseth, Ludovic Pochon-Guerin, Martin Reuter.0 Kommentar

Bingsfoss sykkelklubb takker DNB Sparebankstiftelsen

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 15. Mai 2019

Bingsfoss sykkelklubb har i dag fått midler fra DNB Sparebankstiftelsen for å sette opp en gapahuk ved Breidmåsan, noe som vil gi både stisyklister og andre brukere et fint mål for turen. Gapahuken skal settes opp sammen med SIF tur og friluftsliv, et samarbeid vi setter stor pris på! 


På gaveutdelingen fik SIF også midler til nytt løypekjøringsutstyr og midler til hallen, så alt i alt, en meget bra dag for lokalbefolkningen, og spesielt de som bruker skogen (noe alle burde gjøre).


På bildet sees representanter for Bingsfoss og SIF sammen med DNBs representant.


0 Kommentar

NORGESCUP RUNDBANE

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 7. Mai 2019

Sist helg deltok Mathias Lade fra klubbens ungdomsgruppe i Rye terrengsykkelfestival 2-dagers etapperitt i rundbane på Langsetløkka i Oslo.

Løypa var en variert rundbane med ulike tekniske utfordringer og drop, ikke ulikt terrenget vårt ved lysløypa og Frokostfjellet på Sørumsand. Klasse M13-14 var den største i helga, med over 70 ryttere både fra Norge og Norden. Mathias gjennomførte med stil og uten uhell begge dagene, og hang godt med midt i feltet. Dette var hans første ritt av denne størrelsen, og i følge han selv så blir det garantert ikke det siste! Han er veldig godt fornøyd med gjennomføringen og opplevelsen.Trener’n til Mathias sier at det er ingen sak å stille i slike ritt med den gode grunntreninga vi legger opp til i barne- og ungdomsgruppa! Vi håper derfor å se flere unge ryttere på fremtidige ritt.0 Kommentar

Sykkelsesongen er godt i gang, og det samme er dugnadssesongen!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 5. Mai 2019


I helgen har flere av klubbens medlemmer og venner tilbragt mange timer både i skogen og i sykkelparken.

Langkloppa over Breidmåsan er både forlenget og utbedret - forhåpentligvis til glede for både syklister og turgåere. Texasdalen sykkelpark har fått en oppgradering av grill- og bålplassen, og med det så har hele nærmiljøet fått en hyggelig samlingsplass.

Vi takker alle som har gitt av sin tid i helgen, og oppfordrer samtidig flere til å være med i fremtiden. Dugnad er sosialt og hyggelig, i tillegg til at vi er med på å utbedre og vedlikeholde aktivitetsområdene vi bruker.0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline