Treningsansvarlige Terreng - Grus/Sti

Postet av Bingsfoss SK - Terreng den 26. Feb 2014

Sykkelsesongen nærmer seg med stormskritt for noen og enhver, og vi må igjen prøve å få lagt en trenerkabal for terrenggruppa. 

Tilbakemeldingene vi fikk under fjorårssesongen var stort sett positive, men enkelte meldte fra om at de ønsket et litt større fokus på sykling på grus og ikke fullt så mye på sti. Dette ønsker vi å ta tak i ved å lage et opplegg der man vil få flere valgmuligheter, men å gi gruppen flere muligheter medfører naturlig nok også at vi må ha inn flere ressurspersoner som kan ta en rolle som treningsansvarlig. 

Flere treningsansvarlige gir større fleksibilitet, og jeg ønsker gjerne at alle som vet at de kommer til å være med på mye terrengsykling i år vurderer om de kan være med å ta på seg denne rollen. Det eneste man strengt tatt trenger å gjøre er å sørge for at man følger den planen som er satt opp for den gruppen man har ansvaret for, og det trengs ingen tung trenerbakgrunn for å holde styr på denne gjengen her... 

Gi meg gjerne en tilbakemelding dersom du kan være med å bidra litt i år så vi får et tilbud som passer de fleste. 

Planen er under utarbeiding, men hvordan tilbudet vil se ut er veldig avhengig av hvem som har mulighet til å bli med og hjelpe til. 

I fjor trente Terrenggruppa på tirsdag (bakkedrag/naturlig intervall), torsdag (tempo/hard) og lørdag ("rolig" langtur på sti).

I år håper vi å fortsette med mye av det samme som vi gjorde i fjor, men at vi i tillegg får tilbake den rolige søndagslangturen på grus. 

-Marius

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.