Ceres rittet / Romerike Rundt

Postet av Bingsfoss SK den 4. Mai 2015

Nå førstkommende søndag arrangeres Ceresrittet Mastercup og turrittet Romerike Rundt. Dette er vel det eneste rittet som går gjennom vår kommune slik at jeg oppfordrer alle til å stille opp i dette rittet. Feltet bør jo være dekorert med Bingsfoss-drakter.

Dette er egentlig 3 ritt i ett. Først er det lagkonkurranse med 4 mannslag. Deretter er det Mastercup (det som tidligere het Veterancup). Her startes det i puljer etter aldersklasser slik at det blir litt mindre felt og ikke noe kamp om plassene. Men det går fort nok! Selv skal jeg stille i Mastercup i år.

Etter at alle årsklassene i Master har startet er det klart for turrittet Romerike Rundt. Her er det fellesstart men det er jo ikke noe i veien for å kjøre lagtempo. Morten og Øyvind, hvorfor reise land og strand rundt når dere kan øve inn rullekjøring i ett ritt gjennom bygda? Tenk hvor moro det blir når dere hører jubelbruset gjennom Sørumsand!!!

Start og mål er på Leirsund. Løypa går Leirsund – Lørenfallet – Sørumsand – Hellne – Årnes – Hvam – Rånåsfoss og tilbake til Leirsund. Målgang er oppe på Asak så de som har krefter igjen har mulighet til å legge inn ett rykk i bakken.

Starttider og annen info finner dere på web-siden til Sportsklubben Ceres. Bingsfoss SK kommer til å stille med telt, verktøy og utstyr ved start for å markere at vi er blitt en stor sykkelklubb.

Påmeldingsfrist for Mastercup er 7. mai. Ingen etteranmelding. For turrittet er det mulig å etteranmelde seg inntil 1 time før start.

Håper å se mange av dere til start! Bare ta kontakt hvis dere har noen spørsmål. Videresend denne mailen til andre dere tror kan være interessert.


Vennlig hilsen

Odd Jørgen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.