Sesongstart for Team Blaker Sparebank på landeveien

Postet av Bjørn Olav Holmen den 27. Apr 2016

Endelig er landeveissesongen i gang med tradisjonen UCK karusellen på Jessheim. Flesteparten av TBS rytterne og de trenerne som ikke hadde glemt sykkelsko deltok. Våre ryttere var med å satt farge på rittet med offensiv og flott kjøring. I pulje to rykket gutta i tur og orden, og i mål var Sebastian bare cm fra å ta puljeseieren fra en av de betraktelig eldre gutta. Også Marius og Sander kjørte tøft, så dette lover bra for 15-16 åringene våre før den "ordentlige" sesongstarten til helgen på Elverum. De tre eldste kjørte expresspulja, og satt godt inn i front. Det er med mange gode ryttere i denne pulja, så absolutt positivt av Sondre, Andreas og Sivert H. Sivert S kjørte den korte distansen denne gangen, og lå i teten her inn i mål.


Etter rittet var det folksomt rundt Bingsfossteltet. Masterchef Frode vartet opp med Lapskaus, og TBS delte broderlig med de andre rytterne. Bra markedsføring av gruppa vår Frode.
Takk til foreldrene som stiller, og organsiserer med å sette opp telt, heie osv. Dette blir en knall sesong for TBS, og takk til trenerne Odd Jørgen, Morten og Martin for den tiden dere legger ned for gruppa.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.