Klubbmesterskap og Stomperudrittet

Postet av Gunnar Thorvaldsen Abrahamsrud den 22. Aug 2016


Stomperudrittet og klubbmesterskap nærmer seg på nytt. 10/9 er den fantastiske gjengen i Sørum klar for å arrangere ritt i kanskje en av de beste grus og terrengtraseene på Romerike. Vi kommer til å stille med de fleste av våre beste menn og kvinner, og håper at alle tar utfordringen og stiller sånn at vi får vist frem bredden i klubben vår.

Klasser i klubbmesterskapet er i M/K 11-12, M/K 13-14, M/K15-16. Voksenklassene (med premieutdeling på banketten) er M/K 17-19, M/K 20-49 og 50+. Du må ha meldt deg på med Bingsfoss (ett eller annet) som klubb.

Etteranmelder du deg, eller du ikke har satt Bingsfoss som klubb, send sms til Gunnar på 909 67 407.

De yngste melder seg på via trener, og de over 14 direkte på linken under.

https://reg.eqtiming.no/?EventUID=20570

På kvelden er det bankett for alle i Bingsfoss Sykkelklubb og andre sykkelvenner, på Meierigården Kro i Lørenfallet fra kl 19. På banketten blir det også premieutdeling for klubbmesterskapet for klassene over 18 år. Meld deg gjerne på banketten på facebook eller gi beskjed til gunnar.thorvaldsen@gmail.com, det er selvfølgelig også mulig å komme også om du ikke har meldt deg på.

Lørdagen 3.9, altså lørdagen før rittet, er det offisiell gjennomkjøring av løypen, denne blir annonsert på facebook. Det er værforbehold ved gjennomkjøringen av hensyn til løypen, så følg med på facebook.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.