Utflukt 2015

Utflukt 2015


Arrangør: Marius Wilberg

Tid


Utflukt 2015!

Bingsfoss SK ved Stigruppa ønsker å samle en gjeng og gjøre dette til en litt sosial happening, fantastiske stier og vennlige folk går hånd i hånd her og vi oppfordrer alle som har tenkt tanken på å prøve seg litt i terrenget til å ta turen til Trysil og bli med på en skikkelig stifest. Her er det løs snipp og løs antrekkskode hele helgen - og halvliterne sitter jaggu løst de også. Si fra til Bjørn Holmen hvis dere har lyst til å være med på innkvartering i samme område som resten av klubben!

Tidligere deltakere vil garantert skrive under på at Utflukt er landets største og hyggeligste møtested for stisykkelentusiaster. Utflukt handler om sykkelopplevelser på noen av Norges flotteste stier, og det passer for alle uansett nivå, kjønn, alder og utstyr.

Utflukt startet som et idealistisk treffpunkt med et tyvetalls deltakere i 2002, og fra 2007 ble det årlige arrangementet organisert og tilrettelagt av Terrengsykkel med nærmere 300 deltakere. Utflukt har en sosial profil, hvor rammen rundt er vel så viktig som selve syklingen. Nerdequiz, filmer, grilling og musikk er noen av de utenomsportslige høydepunktene. Etter flere år på Skeikampen dro vi i 2009 til Kongsberg Skisenter for å prøve ut nye stier. I 2013 flyttet vi til Trysil. Datoen for Utflukt 2015 i Trysil er satt til 18-21 juni.
Det er nettopp den gode stemningen som mange fremhver ved Utflukt. Her møtes stisyklister i alle kategorier og nivåer til felles eller individuelle turer, hvor alle finner sitt domene i lekne stier. Kveldene tilbringer man på tunet hvor man griller, studerer produkter, diskuterer produkter, deler dagens opplevelser og blir kjent med andre syklister. Stemningen er rolig, avslappet og positiv. Deltakerne består av en blanding av alt fra nybegynnere til eksperter, men med en hovedvekt av aktive entusiaster. Her finner du all slags mennesker av begge kjønn og i alle aldre. Felles for dem alle er den genuine interessen for stisykling i en sosial setting. Nivået spenner fra helt ferske nybegynnere, til proffe rittsyklister. Utflukt har de siste årene opplevd en solid økning i andelen kvinner, og vi vil selvsagt forsette tilretteleggingen i enda større grad for at kvinner skal ha det minst like moro på sykkel som mannfolka!
Stinettet rundt Trysil tilbyr mange turer i alle varianter og vanskelighetsgrader, og de guidene turene er inndelt i nivåer som passer for absolutt alle. Utflukt 2015 vil også ha egne jenteturer. Stolheisen i Trysil vil gå hver dag, hele helgen, og det vil være en ypperlig anledning for deltakerne til å prøve sine downhill- og enduroferdigheter, eller simpelthen skaffe seg et flott utgangspunkt for stiturer. Turene foregår alene eller sammen med erfarne turledere, på flotte stier og i variert landskap som til sammen danner en unik ramme rundt et svært sosialt sykkelarrangement.
Det blir salg av god, hjemmelaget mat og drikke på Skipub´n.

Adkomst til Utflukt:
Slik reiser du til Trysil
Med bil ligger Trysil kun 2,5 timers kjøretur nordøst for Oslo. Norges største skisenter ligger like ved svenskegrensen - midt i Skandinavia.
Fra Oslo og Oslo Lufthavn, Gardermoen går det ekspressbuss til Trysil flere ganger daglig.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.