Terrengsykkelrittet: Østmarka i Oslo, lørdag 31.mai 2014

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 5. Feb 2014

Dette er rittet som tar terrengsykling tilbake til røttene! TERRENGSYKKELRITTET starter fra Haraløkka i Østmarka i Oslo.

Terrengsykkelrittet er rittet for de som synes terrengsykler skal ha demper(e) og som synes dekkene skal være tjukkere og ha mer knaster enn produktene til RFSU.

Terrengsykkelrittet er for deg som liker stisykling med tekniske vanskeligheter og bratte kneiker, både opp og ned. Rittet skal være med på å få terrenget tilbake i terrengsyklingen, og er et kjærkomment alternativ til de mer asfalt- og grusorienterte rittene.

Terrengsykkelrittet er for spenningssøkende ungdom og voksne terrengsyklister som har lyst på en ny utfordring.

Her er det ikke bare den med høyest O2-opptak og sterkest bein som har det mest morsomt. Den med god stiteknikk og dristighet vil få mye igjen for ferdighetene på turen gjennom Østmarka.

Stiene i Østmarka er blant de flotteste i landet til leken terrengsykling, og Terrengsykkelrittet har start og mål på den flotte utendørsarenaen Haraløkka på Bøler. Selv om løypa er utfordrende, er Terrengsykkelrittet også en super utfordring for alle som liker å sykle i skogen.

Rittets karakter med hovedfokus på singletrack og tekniske stier, innebærer at vi ikke kan håndtere stort flere deltakere enn 900, selv med puljestarter over en lengre tidsperiode.

Eliteklassene er senest ute med å melde seg på. Derfor vil vi holde eliteklassene åpne frem til 17.mai og følgelig ta høyde for sedvanlig stor elitedeltakelse, siden dette går for å være det mest prestisjefylte rittet i Norge blant eliten! Sportsklassene blir utsolgt tidlig, så det er ingen grunn til å vente!

Les mer om Terrengsykkelrittet

Meld deg på her

Vi sees på Haraløkka 31. mai!

Mvh

Arne Strand
Tlf: 91 88 85 81
arne@friflyt.no

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.