Jon Anders Grøndal til Bingsfoss!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 6. Feb 2014

Bingsfoss SK har fått full klaff i første forsøk i jakten på en ressurspereson som kan være med å løfte oss videre i den sportslige utviklingen.  Jon Anders Grøndal (26 år, fra Auli) som helt til 2012 syklet på kontinental-laget til Atle Kvålsvoll og Tor Hushovd, har takket ja til å være en bidragsyter og mentor for BSK, og spesielt på ungdomsdelen.  

I tillegg til arbeidet med å utdanne egne trenere, er dette det viktigste steget mot å bli en "seriøs" sykklklubb, med et kvalifisert, godt sportslig tilbud til ungdommen.

Jon Anders hadde allsidig idrettsbakgrunn når han som 15-16 åring bestemte seg for å satse på sykling.  I starten var det terrengsykling som var hovedfokus, før han som 19-20 startet seriøst med landeveisykling.  Han har vunnet flere Norgescup-ritt som både junior og seniorsyklist, og gjort det veldig bra i NM.  Da han trappet ned etter 2012 sesongen var han en del av Cervello-Plusbank laget som ble trent av Atle Kvålsvoll.  Nå jobber Jon Anders som lærer/trener på NTG Sykkel/Kongsvinger.

I løpet av våren vil vi ha klubbkveld, hvor Jon Anders presenterer seg og sin treningsfilosofi.  Før dette vil vi arrangere en trenerkveld hvor rammene for treningsopplegget for alle gruppene skal settes.

Vi håper også at Jon Anders vil ha tid til å være med oss på treninger innimellom.  og kanskje sykle for Bingsfoss også?Velkommen til Bingsfoss SK!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.