Kontingenter for 2014 - informasjon om nye rutiner

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 7. Feb 2014

Bingsfoss SK har besluttet å benytte NIF´s tjeneste for administrering av medlemsmassen.  Dette innebærer at vi også vil bruke minidrett.no som betalingsted for årskontingent.  

Alle som er medlem i et idrettslag har en identitet i på www.minidrett.no.  Hvis du skal melde deg inn i en klubb, kan dette også gjøres her.  Det vil være påmeldingsmuligheter til ritt,renn og andre aktiviteter i systemet.  

Mer info på https://itinfo.nif.no/Min_idrett

For oss betyr dette at det blir betraktelig mindre administrasjon, og for dere betyr det at vi kan bruke mer tid og ressurser til sportslig aktivitet.

I praksis får dere en melding fra www.minidrett.no at når vi fakturerer medlemskontingenten, og dere går inn der og betaler.  I dag er det kun mulig å betale med buypass konto, men mulighet for kreditkort er snart på plass.

Det er også i minidrett.no dere registrerer familierelasjoner, sånn at vi kan automatisere fakturering av familiekontingent.  Fordi dette gjøres på en litt annen måte enn tidligere vil vi muligens endre måten familiekontingenten beregnes på, på årsmøtet.

Vi anbefaler på det sterkeste at dere går inn på www.minidrett.no så fort som mulig, og gjør dere kjent med løsningen.  Brukernavn og passord fra www.minidrett.no vil også kunne brukes på www.bingsfoss.no til å logge seg inn, skrive blogger, kommentere artikler osv.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.