Team Blaker Sparebank er etablert

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 18. Feb 2014

Noe av det mest spennende i Bingsfoss SK siste året har vært etableringen av ungdomsgruppen.  Nå går vi enda et skritt videre og starter i samarbeid med vår lokale bank, Team Blaker Sparebank.  Dette teamet skal bestå av unge,  ambisiøse ryttere, som ønsker å satse på sykkel.  Som mentor og inspirator har vi engasjert tidligere Plusbank Cervello rytter Jon Anders Grøndal.  

Som samarbeidspartner er Blaker Sparebank veldig viktig i denne satsingen, med midler som gjør det mulig å satse litt mer profesjonelt.  Vi har også med oss Sport1 Sørumsand og Sport1 sentralt som gir oss gode priser på utstyr (Jamis og Xeed) og service på sykler.  Vi takker begge for å gjøre dette mulig!

Av ryttere er det Henrik Furulund som pr.idag har kommet lengst.  Han går andre år på NTG sykkel, og bruker allerede 15-25 timer pr.uke på sykkel.  I tillegg til Henrik har vi 5-6 ryttere fra 16-23 år som vil bli presentert senere.   Hvis det er ryttere i aktuell alder (16-29) utenfor Bingsfoss, ta kontakt med Bjørn Holmen, (9055 0215 bjholmen@gmail.com) hvis du vil høre mer om opplegget.

Team Blaker Sparebank kommer til å trene en del sammen med våre seniorer, men vil også ha et eget treningsopplegg som Jon Anders vil sette opp.  Rytterne vil både sykle landevei og maraton/terreng-ritt, men mest fokus på landevei i første omgang.  Av ritt har flere mål om å sykler Norgescup og NM i tillegg til de tradisjonelle Birken og Grenserittet.

Vi ser med spenning frem til vårt første år med en "seriøs" satsing fra en gruppe unge ryttere.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.