Informasjon fra ungdomsgrupppa

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 20. Feb 2014

Våren 2012 startet vi opp med ungdomsgruppa i Bingsfoss Sykkelklubb. Vi startet med spinning inne på Trento. Da våren kom, tok vi frem syklene, mekket litt sammen, så startet utetreningen. Karsten var hovedtrener, Børre var trener, og en håndfull foresatte var syklende hjelpere. På høsten avsluttet vi vår første sesong med klubbmesterskapet, og hele 12 ungdommer deltok. Det ble en meget positiv opplevelse for alle sammen.

Treninger vinterhalvåret:


Onsdag fra 17.00 – 18.00

Vi trener spinning inne på Trento. Vi har våre egne trenere som instruktører. Timen består av tilpasset trening til fengende musikk. Treneren kan samtidig ta opp temaer som:
  • Riktig holdning på sykkelen for å unngå belastingsvondt.
  • Hva som skjer med kroppen under forskjellige typer treninger.
  • Motivasjon og riktige holdninger i forhold til sykkelsporten.
Se link for treningsplanhttps://www.facebook.com/bingsfossung

Treninger sommerhalvåret:


30. April starter vi å sykle ute sammen.

Onsdag fra 17.30 – ca 19.00

Vi møtes ved Sørumsand barneskole på P-plassen. Første tur har fokus på felles holdning og trafikksikkerhet. Vi sykler for det meste på grusveier og terreng.
Treningsplan for utesykling vil komme nærmere oppstart.
I løpet av sesongen håper vi på at mange vil delta på sykkelritt. Bingsfoss Sykkelklubb har klubbmesterskap sammen med Stomperudrittet i September, og mange ungdommer hadde da sitt første sykkelritt i fjor.

«Terrengsykkel-Camp»

14. – 15. juni 2014 arrangerer vi for ungdommene i klubben. Overnatting i lavu. Det vil bli en artig helg med mye sosialt, hinderløyper, og en del varierende sykling.

Trenerteamet er som i fjor Karsten (treningsansvarlig) Børre og Marianne, og nytt for 2014 er Ann Christin
Det bli vi tre som planlegger treningen og vil ha hovedansvaret men vi er helt avhengige av at der blir med en del foreldre som `Hjelpetrener` da vi ofte deler oss i mindre grupper.

Har du spørsmål, kan du kontakte lagleder Marianne på 92214409.

Vel møtt på treningene våre.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.