Merkingen av Sørumsandmarka i gang

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 25. Mai 2017

Takket være godt initativ fra Anders Kjensjord er det nå snart ferdig merket mange alternative turløyper i Sørumsand marka. I dag er det gjort merking på snuplassen på Damtjernvegen, Breidmåsan Vest og Breidmåsen (midt). Det står igjen noe opp mot Igletjern. Vi håper mange har glede av den utbedrede merkingen. Samtidig takker Anders Sørum Kommune for støtte til kjøp av skilt og velvilje fra grunneierne. Takk også til Total Uteservice og Noractor Glasservice for støtte og lån av utstyr.


På bildet (f.v): Anders Kjensjord, Bjørn Holmen og Bjørn Heggedal


Turforslag I: Parker ved Skogkanten Barnehage, ta Aksel Orderuds vei (grusveien inn ved vanntårnet) over Orderudhytta, ned til Damtjern og til venstre mot Breidmåsan. Ved Breidmåsan er det mange finne grill- (obs skogbrannfare) og kaffeplasser. Mulig å gå rundt og ned igjen ved Orderuddammen eller videre til Monsrud og Igletjern.


Turforslag II: Følg samme løype opp til Breidmåsan, men ta til høyre mot Setervika i krysset. Her kommer du ned til en snuplass på en grusvei. Følg veien 100 meter og ta stien ned til høyre. Da kommer man til Varsjøens sandstrand som egner seg veldig godt til et lite bad :-)


God tur!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.