Team Slow / Bingsfoss SK

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 4. Mar 2014

Sportsdirektør Team Slow, Trond HammerenEt samarbeid mellom Spenst Sørumsand, Team Slow og Bingsfoss SK sikrer et godt tilbud også til de som bare vil ut å trimme litt.   Sportsdirektør Trond Hammeren vil være ansvarlig for gruppen, og vil være en kjemperessurs for klubben.  Han har selv tatt steget fra en relativt stillesittende livstil, til å være aktiv både som syklist og som spinninginstruktør, og vet hva som skal til for å endre livstil og hvilke resultat det har for helse og humør.  

Denne treningsgruppen er åpen for alle, uansett om man er medlem av Bingsfoss eller ikke.  Det skal være en aktivitet hvor alle kan delta, og trivsel er viktigst.  Sykkel er en av de beste aktvitetene i forhold til belastningsskader, og er lett tilgjengelig for de fleste.  Vi stiller ikke store krav til utstyr, bare at det skal være mulig å sykle på grusveier og lett terreng.  

Gjennom dette samarbeidet vil det være enkelt for de som har lyst til å gå litt videre, å bli med i Bingsfoss SK sine forskjellige grupper.  Vi kan tilby landevei (gruppe 1 og 2), Grus/terreng (gruppe 1 og 2) og stisykling.  

Vi kommer tilbake med treningsplaner for Team Slow i løpet av mars/april.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.