Team Blaker Sparebank med bra trøkk!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 14. Mai 2014Team Blaker Sparebank fortsetter fremgangen.  I UCK karusellen 2.ritt gjorde våre ryttere store fremskritt, både taktisk og resultatmessig.  Henrik Furulund satt med i express gruppe (med juniorkasset) og var med gruppe 2 i mål.  Han prøvde seg på en langspurt, men det holdt ikke helt inn.  For Henrik er dette en del av treningsopplegget frem mot Norgescup og NM, og han var veldig godt fornøyd med utbytte.  

Andreas Edvardsen, Sondre Flateby og Thomas Tømte startet i gruppen "rask", og gjorde sine saker veldig bra.  Andreas og Sondre satte godt preg på gruppen hele vegen, og Thomas holdt lenge, men slapp seg litt ned på slutten.  I  innspurten var Andreas ordentlig på hugget, og lå først ut av siste rundkjøring, men en litt uheldig rytter kjørte inn i bakhjulet hans, og han havnet i asfalten.  Det gikk heldigvis mest ut over sykkel og klær, men noe skrubbsår ble det (se bildet).

Gruppa er også i ferd med å bli fler!  To nye 15-16 åringer har meldt interesse, og vi ser frem til at de blir med på treninger fremover.

Takk til Kjetil og Erlend som sitter med gutta i feltet, og bistår med sin erfaring og rutine!  Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.