Bingsfossungdommen viser styrke!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 20. Mai 2019

Helgen 21.-23. juni arrangeres Den store styrkeprøven, Trondheim - Oslo. Rittet som sannsynligvis er det mest prestisjefylte man kan gjennomføre som tursyklist, har flere forskjellige distanser, og i år har Bingsfoss sykkelklubb ungdomsgruppe fått dispensasjon til å delta på strekningen Gjøvik – Oslo. Hele 8 ungdommer i alderen 14-16 år, i følge med like mange voksne, skal kjempe seg gjennom 136 km på sykkelsetet. Tre av ungdommene gjennomførte rittet i fjor, og ikke bare ga det mersmak, men det inspirerte også flere i ungdomsgruppa til å være med!


TEAM BINGSFOSS UNG har trent strukturert siden høsten 2018 mot oppgaven som venter om noen uker, og klubbens to store sponsorer og samarbeidspartnere, Blaker Sparebank og Trento Sørumsand, har bidratt stort til gjennomføringen. Gjennom hele høsten, vinteren og frem til påske har gruppa trent spinning på Trento, og etter nyttår fikk gruppa tilrettelagt styrketrening med egen PT (personlig trener). Det har blitt lagt igjen mye svette og energi i treningslokalene i perioden, før gjengen tok frem syklene og startet opp med utetrening like før påske. Hovedtrener for ungdommen, Hans Petter Lade, kan fortelle at nivået på gruppa nå begynner å bli så bra at trenerne – som i all hovedsak er foreldre - begynner å slite med og holde følge. Det lover godt, sier han med et smil!


Lørdag 22. juni stiller 7 gutter, 1 jente og 8 foreldretrenere på startlinja i Gjøvik. Sykler, utstyr, mat og ryttere fraktes i felles buss, sponset av Blaker Sparebank. Klubben er kjempefornøyde og takknemlige for støtten fra nærmiljøsponsorene, sier leder for barne- og ungdomsgruppa Christine Abbott. Bidraget fra Trento Sørumsand og Blaker Sparebank har gitt oss muligheten til å skape et strukturert opplegg og støtteapparat rundt rytterne, og det er uten tvil enklere å få til deltagelsen med slik hjelp!


TEAM BINGSFOSS UNG fortsetter med fellestreninger 3-4 dager i uka frem til rittet, hvor målet er å gjennomføre som et lag, og at alle skal sitte igjen med en god mestringsfølelse.


Klubben er kjempestolte av gruppa! Mange av disse ungdommene har vært med fra starten av for 6 år siden, da barnegruppa ble etablert. Vi håper at både klubbens egne medlemmer og andre fra nærmiljøet vil stå langs løypa og heie de frem!


De som skal delta er Håkon Nordbø, Sondre Nordbø, Kevin Touya, Mathias Lade, Sebastian Smedby, Maria Reuter, Audun Dahl-Jensen, Philip Pochon-Guerin. Trenere/foreldre som følger er Hans Petter Lade, Vegard Vangen, Morten Jensen, Leif Nordbø, Laurent Touya, Bendik Ekseth, Ludovic Pochon-Guerin, Martin Reuter.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.