G R A T U L E R E R til John Harald Hellesvik

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 11. Jun 2019


G R A T U L E R E R til John Harald Hellesvik med seier i klasse M40-44 i Sport 1-rittet Harestua! 

Rittet, som er et 10-km temproritt, ble gjort som en rittgjennomkjøring for å samle erfaring i oppladningen mot NM 29. juni.


"Jeg tok det relativt rolig i dag, og har på ingen måte trappet opp mot dagens ritt. Tvert i mot har jeg hatt beinharde treningsøkter de siste dagene og syklet dagens ritt med 17 watt lavere snitt enn ved siste temproritt jeg deltok i. Det er NM som gjelder for meg, for det er med seier der jeg kvalifiserer meg til VM masters i Polen i slutten av august. Jeg gjør stadig nye erfaringer ved ritt, spesielt ifbm planleggingen på rittdagen. Jeg har ofte dårlig tid, selv om alt er klargjort dagen før, og det er verdifull erfaring og ta med seg inn mot NM og forhåpentligvis VM. Rittet på Harestua i dag startet uten at jeg hadde rukket oppvarming, da jeg nok en gang var sent fremme, forteller John Harald med et smil."


Bingsfoss SK er uten tvil både stolte og spente på John Haralds vegne, og gleder oss veldig til å følge han i NM som går i Bergen 29. juni. Fra resultatlistene i dag ser vi at han i tillegg til seier i dag, også ligger svært godt an om vi ser alle klassene under ett. Han ble kun slått av èn rytter med 13 sekunder i mastersklassene, og ser vi resultatet hans inn mot proffene i seniorklassen, så ville han havnet på en 7. plass. Det er råsterkt med tanke på at han hadde mye å gå på i dag. Gratulerer så mye, og lykke til videre!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.