Barne- og ungdomsbirken

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 2. Sep 2019

Søndag var det barn og ungdom sin dag i Birken! Bingsfoss SK var godt representert med 7 ryttere på startstreken i henholdsvis barnebirken og ungdomsbirken, og konkurrerte med andre utøvere fra hele landet. I likhet med alle mosjonister og eliteutøvere som syklet over fjellet lørdag, kan disse nå med rette kalle seg for ekte Birkebeinere!

Utøverne som stilte til start i dag var Sivert Lindblad Vårum, Kevin Touya, Kristian Mjelland, Philip Pochon-Guerin, Paulus Elias Weydahl Juliussen og brødrene Andreas og Mathias Lade. Sistnevnte har også gjennomført ungdomsbirken på ski og løp tidligere i år, og fullførte dermed Birkebeinertrippelen!

Alle deltagerne er svært godt fornøyd med dagens ritt, og selv med litt sølete underlag så slapp de i alle fall unna regnværet som dro over tidligere denne morgenen.

To av gutta, Philip og Kristian, hadde på forhånd bestemt seg for å sykle sammen. Det var en avgjørelse de begge var godt fornøyd med da de kom i mål.

Vi gratulerer dere alle med godt gjennomførte ritt, og håper at andre barn og ungdom lar seg inspirere og blir med til neste år!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.