Hellesvik storfornøyd med VM Masters i Polen!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 2. Sep 2019

John Harald Hellesvik har denne uken gjennomført tempo og landeveisritt i VM Masters i Polen, og er i skrivende stund på vei hjem til Norge og Sørumsand.

Dagens landeveisritt ble nok en opptur for Bingsfoss-syklisten, og han plasserte seg midt på resultatlista på lik linje med temporittet som gikk sist torsdag. Småsliten i beina og med ønske om å skulle hatt en sjåfør hjemover, så er det allikevel en smørblid og superfornøyd spreking vi får et referat fra i kveld.

"Jeg er helt utrolig fornøyd, og dette har virkelig gått over all forventning!" forteller han lattermildt. "Det har vært et flott arrangement, og det har vært utrolig godt å ha familien her som støtte. Været har vært som "i syden", så en god del varmere enn hva jeg er vant til å sykle i, men stemningen og publikum langs løypa har vært fantastisk! Det har virkelig vært en stor opplevelse å få delta her!"

John Harald forteller at dagens ritt på 150km gikk i paddeflatt terreng, men likt med tempoløypa så var det også her flere steder med fryktelig dårlig asfaltdekke. Han kjente seg frisk og sterk underveis, men ble noe defensiv pga forholdene. Han var fast bestemt på å gjennomføre uten uhell, noe han så at mange andre ikke var like heldig med å unngå.

Nå er det hjem til barn, hus, jobb og restitusjon, for så å begynne planleggingen av sesongen 2020. Neste år er det nemlig VM i Canada, og går alt etter planen så står John Harald på startstreken også der! I mellomtiden gleder vi oss over prestasjonene hans i Polen og til å få han hjem til Bingsfoss hvor han også er barnetrener.

Gratulerer så mye John Harald! Vi er utrolig stolt av deg!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.