Jubileumsfeiring "tre dager til ende"!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 25. Sep 2019

Litt på forskudd av selve fødselsdagen 8. november, feiret Bingsfoss SK sitt 40-årsjubileum sist helg. Det ble en storstilt feiring for medlemmer, venner av klubben og nærmiljøet generelt, med jubileumsmiddag på Meierigården og bursdagsfest i Texasdalen!

Fredag var medlemmer og æresmedlemmer samlet til middag, og i tillegg til god mat og drikke, fikk gjestene gleden av å høre æresmedlem John Bringsli fortelle om klubbens historie. Han satt selv som styreleder gjennom 15 år, og hadde mange gode historier og bilder å dele. Arvid Næss og Svein Berg var også tilstede. De er begge æresmedlemmer og har vært med klubben fra oppstarten i 1979.

Det ble utdelt medaljer og premier til årets klubbmestere (http://www.bingsfoss.no/blog/post/149432/arets-klubbmestere-og-ovrige-medaljevinnere?ispage=true ), samt en ekstra oppmerksomhet til Norgesmesterne våre Cathrine Årstad Olsen og John Harald Hellesvik. I tillegg fikk Monica Hedlund, John Hedlund, Stig Olsen og Tore Stuedahl (ikke tilstede) en oppmerksomhet for respektive prestasjoner og/eller innsats i klubben. 

Det ble en trivelig kveld for alle gjester, og en flott markering av jubileet!

Gjennom hele helgen var store deler av medlemsmassen engasjert i forberedelsene til den store bursdagsfesten i Texasdalen. Dugnadsmaskineriet i klubben fikk virkelig vist seg frem, og laginnsatsen var formidabel! Det var henting av utstyr, rigging av scene, telt og annet, kakebaking, nattvakt, og mye, mye mer! Resultatet ble en fantastisk feiring for hele nærmiljøet, medlemmer og venner av klubben, store og små! Værgudene var med oss, og etter en tåkelagt morgen, brøt sola igjennom om ga oss "prikken over i`en" på et arrangement fullspekket av aktiviteter og underholdning.

Ordfører Marianne Grimstad Hansen kastet glans over åpningen av bursdagfesten med en svært hyggelig tale, og en gave til klubben på 10.000kr. Sørumsand skolemusikkorps spilte, og delte senere ut gratis sukkerspinn til de som ville ha. Vi hadde besøk av Klovnen VirrVarr, Midtlivskrise i lycra og sykkelshowet til Eirik Ulltang! Gjestene kunne delta på sykkelrebus, og de kunne prøve sykler fra Merida som sammen med Intersport Kløfta hadde stand under arrangementet. Bærum og omegn cykleklubb hadde lånt oss bmx-sykler som store og små kunne prøve i pumptracken, noe som var en stor suksess!

Våre sponsorer og samarbeidspartnere Blaker Sparebank, Trento, Intersport Kløfta, Maxbo, Original Team Wear og Døhlen Dekor bidro blant annet med uttrekkspremier, og nærmiljøet ved Interoptik Nordfonn, Kiwi, Rema 1000 og Bunnpris bidro med premier og noe å spise og drikke. Tusen takk til dere alle sammen!

Vi takker alle som har bidratt til markeringen av vårt jubileum! Det har vært en fantastisk helg, som forhåpentligvis gir mange gode minner for fremtiden! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.