Edvald fikk møte regjerende Norgesmester fra BSK!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 26. Okt 2019

Det var duket for mestermøte da TV2 skulle lage promofilm for sykling i Sørum i dag! Bingsfossyklistene Hilde- Emilie Johansen og John-Harald Hellesvik, sistnevnte regjerende Norgesmester og Nordisk mester i Tempo masters, skulle sammen med Edvald Boasson Hagen utgjøre proffsyklistene i innspillingen som foregikk i Hammernvegen. 

Bingsfossyklistene, som begge også er trenere i barne- og ungdomsgruppa, tok utfordringen om å stille til opptak på strak arm! De skulle i utgangspunktet være "stand in" for proffene Edvald og Susanne Andersen, men vi tror at Edvald hadde veldig lyst til å møte Tempomesteren Hellesvik, og at han derfor avbrøt ferien og tok turen til Stomperudbygda for å delta selv! :-)

Trekløveret skulle liksom være på treningstur når de blir tatt igjen av tre barn som er ute å kappsykler. Plutselig befinner vi oss i "Tour de France", med jublende publikum i kreative påkledninger! Ryktene sier at barnesyklistene kom fra Tut&Kjør barne- og ungdomsteater, som også utgjorde mesteparten av publikummet på stedet.

Et par andre kjente fjes skal også ha vært til stede under opptakene, blant annet ekspertkommentator Johan Kaggestad og tidligere proffsyklist Dag Otto Lauritzen. 

Promofilmen om sykling kommer på TV2 på nyåret, og vi gleder oss til å se resultatet! Stor takk til Hilde-Emilie og John-Harald! Fantastisk moro at dere ble med og at klubben får vist seg frem i "beste sendetid" etterhvert! :-) Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.