Bingsfoss ryttere med i Ungdomsmesterskapet

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 9. Aug 2015

UM samler de beste rytterne under 17 år i Norge, og i helgen ble det arrangert rett utenfor Fredrikstad. Rittet ble skjemmet av forsøk på sabotasje både på lørdag og søndag. Noen hadde spredd biter av piggtråd i veibanen. Helt uforståelig at dette kan gå an.

For gutta våre ble det en fin helg. Noen reiste ned allerede på fredag ettermiddag, og mange kombinerte sykkel helgen med familietur. Lørdag var det temporitt over 10 km for 14 åringene og 15 km for 16 åringene. Marius P og Sander kjørte en bra tempo, men det er tøffe tak på dette nivået, uten at vi skal være misfornøyd. Også Sivert Hovland og Simen Roterud fikk det tøft, men vi er absolutt ikke langt etter, og jeg er helt sikker på at vi allerede neste sommer vil ta et langt steg nærmere de aller beste.

På søndag gikk det bedre i fellesstarten. Marius kjørte et solid ritt, samme tid som vinneren. Sivert Hovland fikk samme tid som tredjeplassen, bare 10 sekunder bak vinneren.

Nå er det en del av gutta som begynner forberedelse til Birken, med deltagelse i Nybakkrunden som oppkjøring. Ett ritt vi også håper å se mange andre Bingsfossere.

Noen kommer bare til å kjøre landeveisritt, og det er først og fremst Petit Grand Prix, Roserittet og Ronde van Vestkant som står igjen.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.