Team Blaker Sparebank er ferdig med sesongen - 2016 sesongen starter nå

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 21. Sep 2015
Med landeveisrittet Ronde van Vestkant og Norgescup terreng rundbane i Svelvik, har Team Blaker Sparebank avsluttet en fremgangsrik sesong. Det har vært en god utvikling på de rytterne som har deltatt aktivt, og vi har lært masse om hvor mye som faktisk kreves for å bli toppsyklister. Vi har vært med på mange ritt hvor Norges (og dermed verdensklasse) beste ryttere har vært med, og avstanden blir mindre og mindre. Det har vært noen pallplasseringer, spesielt på maraton og terrengritt, og absolutt godkjente plasseringer på landevei også. Men den viktigste lærdommen fra sesongen er at man må konkurrere med seg selv, og at man må legge ned mange timer på sykkel for å få fremgang! Vi har i år også fokusert på å få til en god teamspirit, noe som er viktig når rytterne kommer fra nesten hele romerike. Odd Jørgens innsats må også nevnes. Han har stilt opp på de aller fleste treninger, og vært med på ritt i hele Sør-Norge. Hans klare og tydelige lederstil har gitt gruppen en boost og god forståelse for hva som skal til. I tillegg til OJ har også Erlend gjort en fantastisk jobb for terrenggutta med både treninger og Norgescup. Foreldrene har også stilt opp på treninger og ritt på en topp måte, og vært helt uvurderlige.

En stor takk til ryttere, foreldre/foresatte, samarbeidspartnere og andre som har vært med på støtte oss i 2015, og velkommen videre i 2016!

Samarbeidspartnere har vært Blaker Sparebank, Maler Martin og Spenst Sørumsand. I tillegg har vi fått inn Vital Osteopati på slutten av sesongen.

Neste sesong planlegges nå, og vi håper å få inn flere ryttere og trener/lederressurser. Budsjettet må økes ytterligere , og vi jakter nå på flere samarbeidspartnere som kan bistå. Si fra til Bjørn H. hvis du vet om en liten eller stor samarbeidspartner som ønsker å være med reisen videre.

Takk til Bingsfoss SK som gjør denne satsingen mulig!

Bjørn H.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.