Norgesmester til Team Blaker Sparebank

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 3. Okt 2015

Morten ChristiansenVi har gleden av å ønske Norgesmester landevei 2005, Morten Christiansen, velkommen til Team Blaker Sparebank. Morten, som bor på Frogner, har takket ja til å være en del av trenerteamet, og kommer til å være med på treninger allerede nå i høst. Han vil komplementere de trenerne vi allerede har, på teknikk og taktikk spesielt. Vi er helt sikre på at dette vil gi alle våre ryttere en enda bedre oppfølging og bidra til at de fortsetter den flotte utviklingen fra 2015.

Morten har en CV som foruten seier i NM landevei, inneholder flere NC og NM seire, og også seire i større ritt i utlandet. Se Mortens sykkel CV på https://no.wikipedia.org/wiki/Morten_Christiansen


TBS har nå 12 ryttere, og vi er allerede nå i kontakt med flere ungdommer fra hele Romerike som ønsker å være med oss i 2016. I støtteapparatet nå har vi både Morten og Jon Anders som kommer utenfra, men også mange av de erfarne rytterne i Bingsfoss har meldt at de ønsker å bidra for ungdommene. Odd Jørgen fortsetter som Sportssjef/mekaniker med mer også i 2016 :-)


Vi gleder oss til 2016!!
Bjørn H.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.