Treningsoppstart Tur og Trim

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 30. Mar 2016

Hei alle sammen!

Nå starter sesongen for fullt og fra og med torsdag 31.3 er tur og trim i gang med faste treningstider. Vi starter kl 18 tirsdager og torsdager ut april. Søndager kl. 11 på landevei og lørdager kl. 11 for grus. Fra mai blir treningstidene normalt forandret noe. De første treningene nå på våren er med fokus på å få noen mil i bena i et fornuftig tempo, venne oss igjen til å ligge i felt og å være sosiale. Det vil i løpet av april bli laget treningsplaner for både landevei og grus med løyper og antatt tider. Oppmøte sted er ved Sørumsand stasjon.

NB! Nå i april kan det være værmessige forhold som gjør at treninger blir avlyst eller flyttet, så sjekk alltid https://www.facebook.com/BingsfossSK før dere drar.

Skal du sykle landevei anbefaler vi at du melder deg på Enebakk Rundt og Lillehammer – Oslo nå.

På sti har det vært treninger hele vinteren, sjekk https://www.facebook.com/groups/BingsfossSKSti/ for informasjon om treningene der.

Glem ikke å gå over sykkelen. Kontroller bremser, skru til skruer og kontroller ev. bytt dekk og slanger.

Er du uerfaren eller usikker på formen, ta kontakt med Gunnar eller Helge (kontaktinfo ligger under styret på Bingsfoss.no) så tar vi deg imot på en skikkelig måte.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.