Møtte Hushovd på Morgendagens Helter-samling!

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 21. Okt 2019

Sist helg deltok fem Bingsfossungdommer og en trener på Morgendagens Helter-samling i regi av NCF Region Øst på Sørmarka kurs- og konferansesenter. Samlingen er et samarbeid mellom Equinor, NCF og regionene i NCF. De totalt 33 deltagerne, som var mellom 13-19 år, fikk delta på treninger, foredrag og teambuilding.

Samlingen har fokus på talentutvikling, og i 2018 inngikk Equinor og NCF en ny treårig avtale rundt talentsatsing og et samarbeid for å fremme sykkelsporten og unge talenter. 

Til tross for en søkkvåt helg, sitter gjengen fra Bingsfoss igjen med en skikkelig vitamininnsprøytning! Høydepunktet var naturlig nok å få møte og trene sammen med "Oksen fra Grimstad", selveste Thor Hushovd! Thor holdt også et inspirerende foredrag om veien frem til merittene han har oppnådd. Deltagerne fikk i tillegg høre historiene til ungguttene Vegard Stokke og Jonas Hvideberg, to lovende syklister som nå nylig har inngått kontrakter med nye lag. 

Ellers fikk gjengen høre foredrag om ernæring og antidoping, og Truls Korsæth (tidl.Astanaproff) fortalte om VO2, watt og annet treningsteknisk. Teambuildingoppgaven var et populært innslag, og vinnerlaget inneholdt i allefall 1 Bingsfosser ;-)  

Ungdomstrener Leif Nordbø, som fulgte våre fem ungdommer på samlingen, fikk uventet gleden av å planlegge og gjennomføre turene i helgen! Dette tok han på strak arm sammen med en Nesoddentrener, og det så ut til at hele gjengen var fornøyd med det! 

Bingsfoss SK er storfornøyd med å ha den "største delegasjonen" på denne samlingen, og håper at flere av våre unge syklister deltar også i fremtiden! Deltagere nå var Mathias Lade, Sivert Vårum, Philip Pochon-Guerin, Sondre og Håkon Nordbø.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.