Helårslisens

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 18. Feb 2015

Informasjon fra sykkelforbundet:
Vi anbefaler alle våre medlemmer å tegne helårslisens.

Det er du som utøver som foretar din lisensregistrering gjennom denne web basert løsningen. Betalingsinformasjon mottas pr. e-post etter fullført registrering.Det er viktig at du som skal løse lisens har betalt alle medlems- og treningsavgifter til din klubb før registrering. Klubbens lisensansvarlig skal som tidligere godkjenne registreringen.Du kan også selv registrere overgang til ny klubb gjennom den nye løsningen. Dette gjøres ganske enkelt ved at du løser lisens med i nye klubbens navn. Lisensansvarlige i begge klubber må da godkjenne lisensen før endelig lisensbevis blir utstedt.Lisens er obligatorisk for å delta i alle typer ritt. Den inneholder bl.a. en ulykkesforsikring for trening og konkurranser (også til/fra jobb) samt ulykker på reise til og fra sykkelritt. Andre fordeler er blant annet reduserte ventetid ved utredning og behandling (3 dager ved kjøp av lisens med utvidet dekning), spesialisttilgang igjennom Idrettens Skadetelefon, økt dekning av reiseutgifter ved skade og en romsligere dekning ved tannskader. Se lisensvilkår her.Det er ikke bare penger å spare på helårslisens, men den gir bedre dekningen og behandlingstilbud når ulykken er ute. NCF har registrert en nedgang i antall ulykker for klubbmedlemmer med helårslisens sammenlignet med engangslisensløsere. Ved å være medlem i en sykkelklubb vil man samtidig kunne ta del i klubbens tilbud med fellestrening og samhold, og gjennom dette bli en dyktigere og sikrere syklist.Ønsker deg lykke til med videre sesongforberedelser.
NCF ved Thomas Dahlsrud
Prosedyren for lisensregistrering er som følger:

  1. Som mottaker av denne eposten kan du enkelt fornye din lisens med denne hurtiglenken som tar deg til et ferdig utfylt registreringsbilde.
    https://signup.eqtiming.no/Kjop-lisens/Sykkel-lise...
  2. Det er viktig at man oppgir korrekt fødselsdato, kjønn og lisenstype. Hvis lisensen skal betales av en annen enn utøveren selv kan man oppgi alternativ fakturamottaker ved registrering, eller man motta fakturaen selv og videresende den.
  3. Umiddelbart etter registreringen vil faktura bli tilsendt til oppgitt epostadresse. Sjekk også søppelpost dersom fakturaen ikke mottas.
  4. Lisensansvarlig vil motta en epost om at du har registrert din lisens, slik at det er raskt og enkelt å godkjenne lisensen din. Hvis du tegner lisens under en annen klubb enn foregående sesong vil det også gå epost til lisensansvarlig i din gamle klubb, som godkjenner overgangen.
  5. Når lisensen er betalt, og godkjent av klubben(e) vil du motta en epost som bekrefter at lisensen er godkjent.
  6. Du kan deretter skrive ut ditt lisensbevis fra din Min Side, som du når med denne lenken. Hvis du er første gangs bruker av Min Side kan du trykke på «Ny bruker» for å aktivere profilen. Oppgi samme epostadresse som når du tegnet lisensen. Du vil da få tilsendt en epost for aktivering av kontoen. På Min Side din kan du foruten å laste ned lisensbeviset ditt også raskt melde deg på sykkelritt og andre arrangementer, og finne mange av dine resultater.

Klikk her for flere detaljer om denne løsningen.
Trenger du hjelp?
Kontakt EQ Timing kundeservice
support@quick.no, telefon 61159000


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.