Team Blaker Sparebank har planene klare

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 19. Mar 2015


TBS gjengen på klubbkveld med Mads KaggestadDa nærmer sesongen seg med stormskritt, og første ritt er allerede 12.april i Fredrikstad. Stjernetråkket er landeveisritt for de fleste klasser, og det blir spennende å se hvor vi står så tidlig i sesongen. Det blir også forberedelse til første norgescupritt 26.april i Skien. Litt usikkert hvor mange vi stiller med her, men i hvert fall skal Henrik være med, og forhåpentligvis et par til, hvis de føler seg klare. I Norgescup-rittene stiller de alle fleste toppene i Norge, og ikke minst er det knallhardt tempo, og også kamp om plassene i feltet, så det kan være greit å ha kjørt et par ritt før man stiller her.

Ellers jobber vi videre med det som er ideen med Team Blaker Sparebank, nettop det å være et team. Det betyr at gutta og jenta må stille på flest mulig fellestreninger, og også at vi skal ha noe teambuilding aktiviteter. Vi har tro på at man kan løfte hverandre hvis vi har et godt og positivt felleskap basert på felles verdier og respekt for hverandre. Hvis vi bommer på dette, vil vi ikke kunne løfte gruppa sammen, og vi er tilbake til enkeltryttere som kan lykkes på tross av, og ikke på grunn av den satsingen vi gjør. Dette er tanker vi håper resten av klubben også er bevisst på.

Vi har også invitert enkeltryttere fra klubber rundt oss til å være med oss både på treninger og på ritt. Dette fordi det er få klubber som har et eget satsingsmiljø, og at yngre ryttere gjerne må trene med "gamlisser", noe som kan være positivt, men vi tror det kan være mer moro og inspirerende å trene med ryttere på samme alder. Hvis disse rytterne også ønsker å melde seg inn hos oss er det helt topp, men det er ikke et krav for at de skal få være med.

Til rittsesongen er det også bestilt et telt som vi kan bruke som samlingspunkt på ritt. Dette teltet er selvfølgelig også tilgjengelig for andre i klubben. Si fra til meg så ordner vi det. Nye drakter er også bestilt, og vi håper å få de før første rittet. De er helt like som resten av klubben, men med egne sponsorer, Blaker Sparebank, Spenst Sørumsand og Maler Martin AS. Så når dere ser en eller ei med Team Blaker Sparebank logo på ryggen, ta godt vare på de ;-)

Rett etter NM (21-28/6) skal vi også være med på noe som heter U6 i Sverige. Det er et 6-dagers (som navnet tilsier) landeveisritt med fellestart og tempoetapper rundt Skøvde. Her har vi booket oss inn på et hotell med familier som en felles sommerferie. Henrik var med der i fjor, og det kan sammenlignes med Norway Cup i fotball. Det er også voksenklasser hvis noen har lyst å være med.

Vi vil også være med på flest mulig av de lokale rittene, Elgrittet, Krepserittet, Nybakkrunden og Stomperud. I år vil det forhåpentligvis være de unge som dominerer og som er best i klubben i disse rittene ;-) Men det ser ut til på Strava, at de gode gamle har lagt seg litt i hardtrening for å holde unna, så dette blir spennende å følge med på. I Stomperudrittet i fjor var Andreas (16) kun 2 minutter bak Ken... og flere av de andre rett bak det.

Følg oss her på www.bingsfoss.no! Vi vil legge ut nyheter fra sesongen løpende. Og bli gjerne med oss på ritt. Hadde vært moro med mange BSK ryttere f.eks i UCK karusellen.

Takk til trenerapparatet som bruker av sin fritid til å hjelpe våre ryttere fremover, Odd Jørgen, Basem, Erlend og Bjørn Christian og Mentor Jon Anders Grøndal. Takk også til potetene Trude og Henning. Uten alle dere hadde det ikke vært mulig å få til en satsings om dette.

Lykke til! til alle ryttere i Bingsfoss for sesongen 2015, enten du skal surre rundt på stier eller være med i ritt!

1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.