Avlyst: Påmelding Transport og overnatting Grenserittet. Frist tirsdag 22.03

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 14. Mar 2016

Avlyst på grunn av for få påmeldte.


Hei alle sykkelvenner

Grenserittet fra Strømstad til Halden den 6 August er et populært ritt blant Bingsfoss sykkelklubbs medlemmer. Vi har i år planlagt et opplegg med både transport og overnatting, slik at det vil passe bedre både for de som starter tidlig og de som starter litt senere. Vi ser også på dette som en mulighet for medlemmene å være litt sosiale sammen.

Vi har fått reservert en turbuss med en skikkelig sykkelhenger samt hytter på Strømstad camping. Grenserittet er et populært ritt og derfor har vi måttet være tidlig ute med planleggingen. For å kunne gjennomføre opplegget på en fornuftig måte, er vi helt avhengig av å få 18 påmeldte innen tirsdag 22.03.

Planen er:

  • Buss med sykkelhenger Fredag 5.8 fra Sørumsand stasjon kl 17:30 til Strømstad Camping.
  • Overnatting på Strømstad Camping i 2 manns hytter
  • Sykle / gå fra Strømstad Camping til start (2,5 km), levere bagasje der
  • Sykle Grenserittet til Halden
  • Buss med sykkelhenger fra Halden festning til Sørumsand stasjon. Avreise fra Halden festning er ukjent, men vil være mellom 15:00 og 18:30.

Selve transporten vil koste maks 800,- per pers, mens hyttene koster 295 sek per pers. Blir vi flere enn 18, vil kostnaden på transporten reduseres.

http://www.stromstadcamping.se/sv-SE

http://unibusstur.no/buss/sykkelhengeren/

Vi håper du ser nytten av et slikt opplegg og melder deg på, enten under arrangementet på facebook eller sender en epost til gunnar.thorvaldsen (at) gmail.com. Er det noe du lurer på er det bare å spørre.

Med vennlig hilsen Helge og GunnarKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.