Randsfjorden Rundt, Informasjon

Postet av Bingsfoss Sykkelklubb den 14. Mai 2014Det er nå klart at det blir tur rundt Randsfjorden 31/5 på oss. Vi satser på sommer og sol. Det er flere som har signalisert at de blir med, og jeg er allerede påmeldt. Det blir jeg som er kontaktperson og lagleder denne gangen. I samarbeid med Odd Jørgen har jeg derfor satt sammen noen enkle ”kjøreregler” for turen. Som dere vil se er hovedmålet fellesskap, men det er også lagt opp slik at alle skal kunne få ut sine krefter denne dagen.

Gjennomføringsplan
Vi skal gjøre det vi kan for at Randsfjorden Rundt blir en positiv opplevelse for alle. Målet er å kjøre i mål som en gruppe og at alle skal føle at de har fin tur. For at det skal være mulig må vi alle tilpasse oss. De beste må få dra mest i lettpartier og vi må alle holde følge opp bakkene. Jeg har derfor satt opp noen ”kjøreregler” som vi vil benytte. Kommenter gjerne disse ”kjørereglene før dagen. Når dagen kommer diskuterer vi ikke kjøreregler – vi følger dem.

  • Starten er bratt. Det bruker vi som oppvarming. Vi kjører så rolig at alle føler det som oppvarming.
  • I første del av løpet opp til første matstasjon etter 67 km kjører vi slik at alle som vil bidrar. Det vil si at vi lager en liten rulle. Vi stopper på matstasjonen og etterfyller flasker og mat og tar dostopp. Spisingen foregår ikke på matstasjonen, men etter. Dette bør vi klare på ca 4 minutter.
  • Derfra vil vi vurdere å spisse laget litt slik at de med mest krutt i beina kjører mer foran enn de med mindre krutt i beina.
  • I nedoverbakkepartier kan vi sette en ekstra sterk foran og sette oss i en rekke og la den ekstra sterke få hjelpe oss andre.
  • Alle venter dersom noen punkterer. Dersom en ekstra sterk punkterer kan vi eventuelt la vedkommende få med seg en som kjører inn de andre, og la de andre fortsette.
  • Vi stopper også på matstasjon nr 2 etter 109 km. Samme opplegg som matstasjon 1.
  • Dersom vi klarer å få med alle inn og samtidig at alle kjenner de har fått brukt kreftene sine har vi lykkes som gruppe.

Påmelding

Det gjør du selv på nettsiden til Randsfjorden Rundt, http://randsfjordenrundt.no/.
Du melder deg på i startpuljen med navn Bingsfoss SK. Den vil starte ca kl 10:00. Vi vil få beskjed siste uka om når pulja vår starter. Blir vi mange starter vi alene, blir vi få blir det satt opp et annet lag samtidig.
Jeg håper flest mulig vil melde seg på slik at vi kan få en fin gruppe i svart, hvitt og rødt.
Informer gjerne andre du tror kunne være aktuelle for rittet.


Lars Tallhaug
95 13 48 39Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.